Eljott a donto, akarom mondani az elodontok ideje az idei Garroson. Nem kerdes azonban, hogy a felso agi elodonto inkabb a dontovel egyenerteku, ugyanis nehezen tudok elkepzelni olyan forgatokonyvet, hogy ne az itteni gyoztes emelne magasba iden a trofeat. Osszejott ugyanis az alom elodonto, a vilagelso Alcaraz es a ranglista 3. Djokovic talalkoznak pentek delutan a Chatrier salakjan.

Nem mondhato teljesnek a torna Nadal hianyaban, azzal viszont szinte mindenkinek egyetert, hogy megvan a megfelelo utanpotlasa a spanyolnak. Alcaraz ugyanis mar Grand Slam gyoztesnek es vilagelsonek mondhatja magat, ami Rafan kivul nem sok mindenkinek sikerult ilyen hamar. Az idei tornan sem nagyon volt ellenfele, a negyeddontoben az elvileg ranglista 5. Tsitsipas ellen ugy jatszott, mintha a 237.jatekos allna a halo tuloldalan. Nem nagyon van ellenszer a jatekara, ha viszont valaki fogast talalhat rajta, az mostani szerb ellenfele.

A tuloldalon ugyanis az a Djokovic van, akit sosem lehet leirni. Igazabol barmilyen tornan indul, ott eselyesnek mondhato, nincs ez maskepp az idei Garroson sem. Neki sem volt tul nehez dolga ezidaig, az igazi eroproba mindkettejuknek ez a meccs lesz. Bele tud aludni a meccsekbe es lassabban esetleg tobb hibaval jatszani, viszont ahogy Khachanov ellen is javult es erosodott az igazan Djokos jatek volt.

Nem tudnam megmondani az oddsok ellenere, hogy ki a merkozes eselyese, de akárhogy is kozelitjuk meg a meccset, nem latom hogy valamelyikojuk sima 3:0-al vinne el a gyozelmet. Arra Djokovic ellen egyetlen ember kepes...:)

Alcaraz, Carlos - Djokovic, Novak: Szettek száma - Felett/alatt tipp