Megkezdődött a füves szezon és ezzel együtt az első tornák is. Hollandiába hajózunk a Hertogenbosch-i tornára. Az első fordulóban a mai napon egy érdekes találkozót néztem ki. Milos Raonic – Miomir Kecmanovic összecsapását.

Közel két éves szünet után tér vissza Raonic a vérkeringésbe. Már előtte is sérüléssel bajlódott a kanadai hiszen csak pár hónapot teniszezett majd ismét eltűnt,sérülése okán.Alapvetően sose kedveltem,de az érdemeiből ez nem von le. Joggal érthető,hogy a salak szezont inkább kihagyta hiszen mozogni soha nem szeretett . Nagy adogatásaival jutott el karrierje csúcsára. Azonban a formába kerüléshez nem biztos,hogy ártott volna a salak. Persze érthető hisz magabiztosságot nem igen talált volna ha belevág a szemcsés szezonba. Nagyon alacsony 2,4 körüli szorzót kínálnak az irodák a kanadaira,de egy ilyen ellenfél amelyet kapott elég bőkezű bizalom Milos irányába.

Hiszen az irodák nagyon lebecsülik a szerbet pedig ő is egy hatalmas adogató és az idei szezonját sem szabad egy legyintéssel elintézni. Valóban sok váratlan vereséget szedett be,de ha jó formában van életveszélyes rengeteg játékosra. Ráadásul füvön 2019-ben döntőzött Törökországban így joggal nevezhető a mérkőzés favoritjának.

Első éles mérkőzése lesz a kanadainak ahol szerintem inkább a játék ritmusát szeretné elkapni,mintsem a győzelem lenne a cél. Hiszen Kecmenovic remek szerváló és egy rossz adogató játék végzetes a szettek és a meccs szempontjából. Kétlem,hogy már most annyira éles lenne Raonic,hogy az adogatásai érinthetetlenek lennének. Ezt a ziccert se én se Miomir nem hagyhatja ki.

Raonic, Milos - Kecmanovic, Miomir: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp