Bízom benne, hogy a különböző minőségű és mennyiségű nyugtatót mindenki megvette, szükség lesz rá. Női kosár Eb, méghozzá nyitónap, amikor is minden csapat pályára lép, tehát az említett nyugtatóból kell majd bőven, főleg úgy, hogy a magyar csapat is pályára lép, méghozzá elég korán.

Én azonban egy későbbi meccsre gyúrok fogadás szempontjából, ez a találkozó pedig a Belgium-Izrael összecsapás.

Nem titok, Belgium nálam hasonlóan a bukik szorzóihoz, favoritnak számít. Talán a 3. legesélyesebb csapat a tornán, szóval a Macskák győzelme minden lenne, csak olyan nagy meglepi nem. Közben pedig mégis, mert valami banánhéjon mindig elcsúsznak.

A nyitómeccsük Izrael ellen lesz, ami fontos kis találkozó, másrészt Izrael társrendező, így Cohenék otthon pattogtatnak. A két válogatott nem igazán találkozott a közelmúltban, így ilyesformán alapozni nincs mire.

A felkészülési találkozókra lehetne, de Belgium egy szedett-vetett kínai csapattal játszott kétszer, előtte a török együttes jól megszórta, a spanyolok ellen pedig semmi sem ment támadásban. Izrael három kosárdúsabb meccs után a német csapat tolt le két undert, de ez sem meglepő, mert a német alapvetően underes együttes.

Igen ám, de én úgy vélem ez az izraeli és belga csapat passzol olyasformán, hogy mindkettő mer, tud játszani, és mindkettő kellően kreatív. Az izraeliek is ötletes kosárlabdát játszanak, a belgák meg -főleg a kezdő ötöst számítva- talán Európa legjobbjai. Épp ezért számítanak ha nem is top favoritnak, de favoritnak, kérdés náluk az, mi lesz a paddal, mi lesz a torna vége felé a Meesemannékkal.

Ez viszont a nyitómeccs, ha sikerült a formát jól időzíteni, itt simán lehet 150+ pont. Triplákkal is jól állnak alapvetően, szóval én bízom benne, hogy ez lesz a nap meccs pontok számát tekintve. A belgákat 80 fölé teszem, és bízom benne, hogy Izrael is eljut 70 fölé.

Belgium (n) - Izrael (n): Pontok száma - Hosszabbítással - Felett/alatt tipp