Hűű, mama borogass! Mondhatná egy darts-fan, én viszont szeretem ezeket a találkozókat, ahol nem a megszokott arcokat kell nézni. Persze tény, nem nagy látvány azokat a srácokat nézni, akik mondjuk hangyányival jobbak, mint a cikk irója, vagy egy átlag dartsos, aki bármelyik klubban játszik magyar szinten.

Guyana megnyert valami latin amerikai selejtezőt, mármint ez a páros, aztán kiharcolta a jogot az ittlétre. Tavaly mondták a közvetítésben, hogy az az ország, amelynek TV csatornája adja a WCoD-t, annak az országnak indulhat párosa. De kemény lenne mondjuk foci vagy kosár vb-n :D

Szóval ide kerülnek olyan párosok, akik ilyen 60-70-es átlag között dobálnak, és minden túlzás nélkül, de azt én és öcsém is megdobjuk :D

Az egyik guayanai srácnak volt komoly autóbalasete, tegnap mondták a magyar közvetítésben, és szegénynek látszik is az arcán a nyoma. Volt ott kóma, májából faragtak, ahhoz képest, hogy veszélyben volt az élete, most vb-n játszik! Respekt. Szóval őt szerintem aligha érdekli, hogy most 62-őt vagy mit, örül a srác, hogy él. A társa sem valami acélos játékos. Tegnap úgy dobtak 69,46-ot, hogy nem dobtak duplára. Ez mindig emeli az össz-átlagot, ha ők leérnek duplára, és rápróbálnak párszor, a 60-hoz vannak közelebb.

Gibraltár párosa azért más kaliber. Gibraltár ugye rendez hasonló tornát, mint mi. Márpedig a PDC nem véletlenül ad tornát ilyen pici államnak. Előző évben is meg-megcibálták a jobb csapatok bajszát, sokkal, sokkal jobb csapatok ellen is nyertek legeket. Gibraltár a tavalyi duóval indul most is, és azért Hewitt-ék nem játszottak olyan pocsékul. Nem mondom, lehet hogy kijön egy kezdésnél a lépés Guayanának, de max egy szerencsés leget adok a latin srácoknak. Max, de nagyon max 4-2, ha ennél szorosabb, megeszem azt a billentyűzetet, amin most írok. A guayanai srácoknál az eredmény, ha szektorhiba mentes kört tudnak dobni, ha még egy-egy tripla is talál, már királyság van.

Guyana - Gibraltar: Kör hendikeppel - Hendikep tipp