A saját bőrömön is megtapasztaltam pár napja, hogy a magyarok ellen soha nem fogadunk, ezért most egyértelmű, hogy a Magyarország - Litvánia EB-selejtezőn a mieink mellett teszem le a voksom. Teszem mindezt úgy, hogy én sokakkal ellentétben nem éltem meg kudarcként a Montenegró elleni 0:0-t. Nem csapkodtam örömittasan a karommal a levegőt, de elfogadtam, hogy ez az egy pont a végelszámolásnál jól jöhet. Viszont Litvánia ellen Marco Rossi szavaival élve "kötelező a győzelem" és erre mi a Puskásban képesek is leszünk.

Minden tiszteletem az ellenfelünké, de nem fogok átesni a ló túlsó oldalára és nem kezdem el Őket magasztalni csak azért, mert nekünk volt egy visszafogottabb produkciónk az előző mérkőzésünkön. Jobb csapat vagyunk mai ellenfelünknél és ezt minimum egy kétgólos győzelemmel tudatosítani is fogjuk velük. Helyzetünket könnyíti, hogy két stabil kezdőjük Justas Lasickas (eltiltás) és Fedor Cernych (sérülés) hiányzik majd ellenfelünk válogatottjából. Őket valószínűleg Kucys és Remeikis helyettesíti majd. Gondolom egyik név hallatán sem rándult görcsbe egyikünk gyomra sem, tehát kb. ilyen játékerőt képviselnek a mostani litvánok.

A magyar válogatottat nagyságrendekkel előrébb sorolom náluk. A Maistro keze alatt töretlen ennek a csapatnak a fejlődése, melyet ma egy tükörsima győzelemmel fognak nyomatékosítani a fiaink. Kétségünk ne legyen felőle, hogy Rossi már kidolgozta a nyerő taktikát és afelől se legyen kétségünk, hogy Szoboszlaiék mindezt egy szemre is tetszetős eredményes játékkal próbálják majd meg megvalósítani.

Ennyivel tartoznak nekünk, akik a TV-n keresztül követjük majd a találkozót és ennyivel tartoznak annak a 60 ezer szerencsés szurkolónak, akik a helyszínen buzdítják majd Őket.

Magyarország - Litvánia: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp