A második forduló küzdelmeivel folytatódik tovább a londoni 500-as torna. A Ryan Peniston – Holger Rune összecsapást néztem ki.A tavalyi évben már összecsapott a két játékos az év ugyanezen szakaszában. Akkor a brit örülhetett a végén. Azonban ma se számíthat könnyű mérkőzésre a dán.

Hiszen Holger a tegnapi nap törte meg a jeget azzal,hogy felnőttként először nyert füvön. Még a junior mezőnyben nyert meccset ezt megelőzően ami azért elég beszédes, mennyire nem fekszik neki ez a borítás. A játék stílusának sem kompatibilis igazán amivel igazán jó lehetne itt. Ha nem jönnek a gyors pontok akkor okosan kell kijátszani a másikat,de tudjuk,hogy a dánnál hamar elpattan a cérna. Az első körben két szettben nyert,de csak tie breakben sikerült nyernie pedig Cressy rengeteg ki nem kényszerített hibát ütött. Ilyen statisztikai mutató mellett bizony egy nagyon sima végeredményt vizionálna az ember.

A másik oldalon pedig a szabadkártyás Peniston áll aki jól tudja mi kell ahhoz,hogy megzavarja a dánt. Idén már próbálkozott Nottinghamben és az ezt megelőző tornán is,de sikerekből nem sok jutott neki.Önbizalom hiányban azonban így sem szenvedhet hiszen egyszer már legyőzte őt. Másrészt sokkal motiváltabb és a játékára is pozitívan hat ha nevesebb ellenféllel kell farkasszemet néznie. Az első fordulóban Humbert nagyon megverte és igazság szerint akár nagyobb különbség is lehetett volna ha a break labdáit jobban kihasználja a brit. Ryantől egy közepesen jó játéka is elég volt a sikerhez. A francia elég rosszul játszott az is igaz,de mégis csak egy borítás specialista Ugo.

Mindenképp egy szoros találkozóra számítok ahol szerintem a győzelem sem kizárt Penistonnak.

Peniston, Ryan - Rune, Holger: Játék hendikeppel - Hendikep tipp