Nana, álljunk csak meg egy pajkaszegi szóra! -mondaná Szifon Bakinak, ha a két közmunkást érdekelné az U21-es kézi vb.De nem érdekli. így én mondom, hogy HohÓ, na ne má!

Az ok, hogy kihozták ezeket a szorzókat, de szerintem itt nagyjából totál 50-50 százalék az esély, hogy melyik csapat nyer, ha ugyan nyer. Egyiptom kézijét ismerjük, erős felnőtt szinten, erős utánpótlás szinten. Fejlettek is a srácok arrafelé, nézem itt az u19-es kosár vb-t is, egyik-másik szőrösebb, mint a legszebb majom a dzsungelben.

Szóval fizikálisan fejlettek, de azért itt mi Európában sem maradunk el úgy igazán. Aztán a szerb iskolát is ismerjük, a szerbek mindenben jók. Jó lehet a képzés arrafelé, kosár, foci, vízi, röpi, meg minden, labdás sportokban tényleg numero uno a világon lakossághoz mérten. Szóval ezek a srácok remek alappal bírnak, és mint ilyen, jó csapatot is alkotnak. Talán ezt a korosztályt még nem igazán jellemzik azok a rossz allűrök, mint mondjuk egy Nanadicot. Bár ő is érett sokat...

Az előző Eb-n ez a korosztály bizonyított, ugyan a 3. helyen zártak 'csak', depl. a svédeket kétszer verték meg, méghozzá 5 és 4 góllal, tehát még csak azt sem lehet mondani, hogy véletlen volt. A németeket is verték szóval olyan együtteseket, melyek számítanak.

Egyiptom meccseit néztem (youtube, osztrák vpn...) és előre kreatívak, de igazából ahogy láttam, védekezni nem nagyon szeretnek. Meg a csoportjuk is vicc volt, Kuba, a szaúdiak meg a görögök sem feltétlenül számítanak top favoritnak. Úgy vélem, itt azért picikét elmérték a szorzókat, aztán hogy a bukik lőtték-e be jól, vagy én, az majd kiderül.

Egyiptom U21 - Szerbia U21: Hendikep - Hendikep tipp