Lehet csak egyedül vagyok a gondolattal, de meglepően kellemes oddsot kapunk Mannarinora, pedig első ránézésre korántsem tűnik kétértelműnek Hanfmannal való elődöntője a mallorcai füves kupán.

Azt azért nem mondhatni, hogy összejöttek az álomelődöntők Spanyolországban. Ezen az ágon ugyebár adott a Hanfmann - Mannarino párosítás, míg a másik félen Eubanks mérkőzhet meg Harrissel. Bár az igazsághoz hozzátartozik, (senkit nem megbántva) meglepően gyenge volt a felhozatal idén: Tsitsipason kívül nem igazán tudtak a szervezők nagy nevet felmutatni az ibériai félszigeten, mindent elmond a palettáról, hogy a második kiemelt Davidovich Fokina volt...

Az imént említett görög szereti ezt a versenyt, tavaly még sikerült is behúznia a tornát. Hanfmann ellen sem játszott rosszul, de a német tudta nyújtani azt az extrát, ami egy Stefanos kaliber ellen kell és meg is verte 2-1-re. Pedig a németnek nem a fű a kedvenc borítása, eddig 3-nál több meccset sosem tudott nyerni sorozatban, ebből pedig kikövetkeztethetjük hogy kupája sincs a zöldön. Villámcsapásként jött győzelme utána pedig búcsúztatta a tenisztől elköszönő 41 éves Feliciano Lopezt is a közönség legnagyobb bánatára. Ma egy sokkal keményebb ellenféllel kell szembenéznie.

A jó öreg Mannarino... azért neki is vannak érdekes meccsei. Tényleg bárkitől képes kikapni, ugyanakkor senki ellen sem indul esélytelenként, ő telibe ez a kategória, pedig nincs sok ilyen teniszező. 2 éve 2-2-nél kellett feladnia Federer ellen Wimbledonban, utána pedig Peniston búcsúztatta a surbitoni tornán, ebben a két egymás utána meccsben ki is fejeződik az ő pályafutása. Saját elmondása szerint nem szereti visszanézni a meccseit, tisztában van vele, hogy szinte csak látványosabb meccseket játszanak nála versenytársai. Idén már két top10-es játékost is legyőzött a füvön, Fritz és Medvedev csomagolhatott. Ha ki kellene emelni valamit a játékából, az egyértelműen a türelmes, okos tenisze, az ellenfél ellen tud fordítani rengeteg játékelemet. Wimbledonban érte el legjobb GS szerepléseit is, szóval nem nehéz kitalálni melyik a kedvenc borítása a kopasz franciának.

Hanfmannak nagy falat lesz a rutinosabb Mannarino, sima francia sikert várok. Egyébként Adrian oddsa a reálisabb 1.66-ról indult, a mostani 1.80 közelében simán találhatunk értéket.

Hanfmann, Yannick - Mannarino, Adrian: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp