Az eső miatt összetorlódott programban az embernek nagyon meg kell néznie, hol is tart a wimbledoni torna.

A baby Federerként aposztrofált bolgár Dimitrov a legszebb napjaitidézi, olyan mintha valami energia bombát fogyasztott volna, mert az adogatásai sérthetetlenek, en gondolkodik játék közben, hozzaa saját tudását, ami itt füvön extrán kamatozik. A három lejátszottforduló alatt szettet sem bukott. Shimabukuro 4, Ivashka 11, az előzetesen nagy csatát ígérő Tiafoe elleni ütközeten pedig csupán 7 gamet engedélyezett a riválisának. Ez az eredménysor nem a véletlen műve, a tudás és arutin ötvöződik a kedven borításon a bolgárnak.

A következő lépcsőfokot nevezhetnénk keménynek, de Tiafoe ledöngölése után ...

Ráadásul az érkező, dán szupertehetség, az újgeneráció jeles képviselője Rune egy olyan csőrtéből érkezik ahol mind fizikálisan, mind mentálisan igénybe volt véve. DAVIDOVICH Fokina ellen egy öz szettes horrorba futott bele a fiatal északi, ahol 1-2 -es szett állásról kellett visszakapaszkodnia. Az ötödik szett 10 -es tie-breakje pedig hozta az orosz roulettet, ami 8-6 -os ibériai vezetésnél nagyon meleg volt Runének, de amit például az Australian Openen még elbukott Rublev ellen az év elején, az most megfordult és a végén sikerrel véve a feladatot fordított.

Én ezek után az egyértelmű nagyobb tapasztalat okán valamint Grigor szenzációs, ellenfelet nem kímélő játékát látva a rutin mellett teszem le a voksomat, avilágelsőségre pályázó, nextgen kategóriába sorolható dánnal szemben.

Dimitrov, Grigor - Rune, Holger: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp