A hires Winter Gardens iden is fogadja a PDC kremjet es az elso nap utolso meccsen egy eleg parazs osszecsapast lathatunk, ahol ket nagyszeru jatekos fog osszecsapni.

Rengetegszer eldontottem mar, hogy Chizzy meccseire nem fogadok, ehhez az opciohoz viszont nem feltetlen az o remek jateka kell, bar szo mi szo, tole is komoly teljesitmenyre szamitok. Egeszen jo formaban van a legcsunyabb dobastechnikaval rendelkezo top jatekos, a het elejen dontot jatszott a Players Championship fordulojaban es azert eleg jol ment neki a jatek. Alapjaban veve is remek jatekos, foleg a tomegben nagyon eros Chizzy es ha az elso nyilai jo helyre mennek, eleg gyakran kepes belerangatni a masik kettot is a triplaba. Agyban nem a legerosebb jatekos, bar ketsegtelen, ezen a teren is sokat javult az elmult evekben Dave.

Az ellenfel a ketszeres vilagbajnok Gary, aki ismet kezd eledezni es a nevehez melto jatekokat mutatni egyre tobb alkalommal. Ha elkapja a fonalat, barmikor benne van akar egy nagy torna gyozelem is a kezeben, amihez elengedhetetlen a tomeg megfelelo dobasa. Chizzyhez hasonloan jatszott PC dontot kb egy honapja, o sincs azert olyan rossz formaban.

Minden a duplakon fog mulni most is, az elviheti ugyanis mindket jatekos agyat mar a meccs legelejen, de bizom benne, hogy mindketten a szebbik enjuket hozzak majd es inkabb egy minosegi, szoros osszecsapast lathatunk. 10 nyertig megy a meccs, amibol akar 13 is lehet, ha nagyon fej-fej mellett haladnak, igy alsohangon szamitok 16-17 legre. Ebben a 12db maximum nem egy lehetetlen kuldetes ket ilyen kaliberu jatekostol.

Chisnall, Dave - Anderson, Gary: 180-asok száma - Felett/alatt tipp