Nagyon ellentétes szezont zárt a két csapat az előző szezonban. A Royal Antwerp ahogy megnyerte végül a bajnokságot az utolsó forduló utolsó utáni pillanataiban annál fordulatosabb forgatókönyvet nehéz lenne elképzelni is. Végtelen boldogság volt ez a csapatnak és a szurkolóknak, 65 év után bajnoki címet nyertek. Bár vélhetően ez egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt és eléggé kicsi az esély a címvédésre, a közelgő rajt miatt megkezdte a felkészülést a gárda. Mark van Bommel sikeresen egyben tartotta csapatát. Volt egy két új érkező, illetve távozó, viszont egyedül Pacho hiányát érezhetik meg majd a csapat védelméből aki a Frankfurtba igazolt jó pénzért. A keret tehát őt leszámítva nem igazán gyengült így lehet egy újabb sikeres szezonjuk. Eddig két barátságos meccsen vannak túl, amiket talán még a bajnoki cím mámora miatt kicsit ellazsáltak és két gyengébb csapat ellen nem tudtak nyerni (Lierse 1-1, Athén 0-3). Ma egy sokkal komolyabb német csapat lesz az ellenfelük és mivel egy hét múlva már kemény tétmeccs vár rájuk a szuperkupában, így ma már odafogják tenni magukat ez nem lehet kérdés, fel kell pörgetniük a tempót.

A Hertha mélyponton, ugyanis hiába érkezett Dárdai Pali, kiestek a Bundesligából. Új csapatot építenek, 4-5 játékos a távozás mellett döntött, érkezni pedig majdnem egy tucat érkezett. Egyértelműen a feljutás lehet a céljuk, viszont nem lesz könnyű dolguk. Négy barimeccset játszottak le az elmúlt hetekben amiből hármat harmatgyenge csapatok ellen behúztak, viszont ahogy jött egy nem félamatőr csapat (Young Boys), egyből kaptak egy négyest (4-2). Plusz azt se felejtsük el hogy utóbbi felkészülési meccsüket tegnap játszották, ami benne szintén a belga csapat felé billentheti a mérleg nyelvét.

A meccset semleges pályán játsszák. Jó tipp lehet az Antwerp nyer és mindkét fél szerez gólt opció is (3,25), de maradjunk a biztosabb tippnél ami a Hertha "isteni" védelmére alapozva a 3 gól felett opció.

Tipp: 3-1

Royal Antwerp FC - Hertha BSC: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp