Ó egyemmeg, hát idén korábban jön a Jézuska. Ahogy a World Matchplayt szokás nyári vb-nek nevezni, úgy jutott eszembe ez a nyári Jézuska, mert Searle kegyetlen nagyot játszott, Barney ellen úgy tolta neki, mint a legnagyobbak. Bőven 105 felett zárt átlagot illetően, végén Barney még bemákolt egy leget, ahol Searle e kiszállóknál vacakolt, de igazából esélye nem volt a hollandnak.

Searle a Loxley-től kapott egy új nyílat, ami az egyébként is nehéz 32 grammosról 34 grammos lett, nehezebb, és ahogy látjuk, fekszik neki. Searle nem nagyon hozott olyan kört, ahol nem talált triplát, sőt inkább kettőt, mint egyet. Élvezte, hogy megy neki a játék, és nem is lassított egy pillanatig sem.

Én látva a tegnapi etapot, úgy voltam vele, minden ajándék, ami 1.50 feletti Searle-re. Öcsém mondta, hogy nyugodjak le, 1.85-1,85-re hozzák ki, és még ennél is vaskosabb szorzót kapott a hosszabbik hajú.

Tény, hogy Wright rég játszott ilyen jól, meccs előtt a bemelegítő teremben interjúztatták, mondta is, hogy fittnek érzi magát, és nem beszélt a levegőbe, mert elég jól játszott. Ettől függetlenül még mindig nem az a szint, amivel vb-ket nyert, és bármennyire jobban játszott, mint az előző hetekben-hónapokban, egy olyan vakond Gilding volt az ellenfele, amelyet a legpocsékabb Wright is megvert volna. Gilding totál homály volt, igazából bemákolt két leget az elején, de azt sem jó játékkal. Kíváncsi leszek én arra, amikor majd Wright ellenállásba ütközik, akkor mit produkál majd. Mert Searle nem fog megijedni senkitől, szóval mondom, én már 1.60-on is tettem volna, ehhez képest 2.00-es odds, máshol még jobb, szóval csapassuk, mert esni fog ez 2.00 alá fixen

Wright, Peter - Searle, Ryan: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp