A keddi etapot annyira nem érzem fogadásügyileg, talán egy buliszelót dobok össze, hogy ne nézzem 'tétlenül'. Ám itt a szerdai etap, ahol a Searle - Wright ütközetről már írtam pár sort, ahol a véleményem olvasható. Ez pedig a másik meccs, ahol a szorzók alapján esélytelenebb játékost húzom be, mert fogalmam sincs, miért az általam favorizált srác az underdog. Tény, hogy nem a világvége a szorzók közti különbség. Nagyjából egy leg, máris fordul minden, de akkor is, a nyitó odds itt most vbB-re nagyobb.

Mi ennek az oka? Az, hogy Clayton előrébb áll a világranglistán. Vagy fogalmam sincs. Calyton azért nem játszik űrdartsot itt 2023-ban. Volt neki egy jó másfél-két éve, amikor soha nem tettem volna a borz ellen, de manapság azért már nem sebezhetetlen.

Nem játszott annyira rosszul Clemens ellen, nem is kellett több, de azért 90-es átlag alatt maradt, az a belga ellen tutira kevés lesz.

Dimitrit lehet szeretni vagy nem, de hogy jó játékos, az tény. Van egy modora, de hol izgat ez engem, ha hozza a tippet. Márpedig jó esélyt látok rá, mert koncentrált, és ezt láttuk Smith ellen is. Jó kis emocionális összecsapás volt, Bergh 100 feletti átlaggal, 50%-os kiszállózással hozta a meccset. PDM-en előző héten is mind a négy meccsen stabilan 97-es átlag felett, Gerwen ellen is 101 felett dobott, csak hát előző héten a holland tényleg verhetetlen volt. Dimitrit stabilabbnak látom, Clayton persze képes megverni bárkit bármikor, de nála sokkal nagyobb az esélye egy olyan meccsnek, ahol vakon van. Bergh szerintem stabilabb, ezért 2.15-ön nem kérdés, hogy rá teszek.

Clayton, Jonny - van den Bergh, Dimitri: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp