Bevallom, nem igazán értettem elsőre ezeket a szorzókat, a két együttes között majd tízszeres különbség van, ezért tüzetesebben átvizsgáltam a hazaiak helyzetét. Erről a mérkőzésről semmilyen információt nem találtam, ellenben az esti Cheltenham elleni mérkőzésről már inkább, pedig mindkét ellenfél harmadosztályú csapat. Ezért két dolgot tudok elképzelni, az egyik, hogy egy szedett-vedett csapat lép itt pályára, a másik, hogy a Bristol U21. Mindkét esetben lehet esélye a vendégeknek és akkor érthető a szorzó is.

A két együttes eddigi felkészülése eléggé egybevág, már ami az eredményeket illeti. A Bristol verte a Swindont 7-1-re, a Newportot 8-0-ra, az Oxfordot 4-1-re, míg a vendégek egy sor mérkőzésen vannak túl, mind-mind alacsonyabb osztályú csapatok ellen volt. Nem is említeném ezeket, mert lényegtelen, sokkal fontosabb, hogy három osztállyal lejjebb szereplő Torquay 4-1-re verte őket három napja. Ez még akkor sem mentség, ha 0-2-nél kiállították a csapat egyik játékosát. Nagyon gyengék most, én simán hajlok affelé, hogy itt is kapnak gólt bőven. Egyébként az Exeter is játszik ma este mérkőzést, ők a Weston Super Mare ellen fognak pályára lépni, amely együttes Bristol mellett található. Legalább nem kell sokat utazzanak.

Az Exeter a League One-ban szerepel, ott az előző szezonban a középmezőnyben végeztek. A tizennegyedik hely lett meg a szezon végére, az együttes elég csúnyán zárta a szezont. Zsinórban hét nyeretlen mérkőzés után az utolsó fordulóban sikerült nyertesen elhagyják a pályát, előtte hat vereséget szedtek össze, köztük egy 0-6-ot is.

Nem tudom, hogy milyen csapat fog pályára lépni a hazai illetve vendég oldalon, én hajlok a teljesen felforgatott csapatok felé. Ha így lesz, akkor van akkora különbség, hogy a hazaiak egyedül lehozzák a négy gólt, ha U21, akkor pedig egy gólzáporos döntetlen a tippem (2-2). Így vagy úgy, de szerintem lesz itt négy gól, amilyen gyenge most ez az Exeter, nem hiszem, hogy ellenfelei lehetnének ennek a Bristolnak.

Bristol City - Exeter: Gólok száma - Felett/alatt tipp