Két sztárcsapat "feszül" egymásnak így a felkészülés közepéhez érve. Azt hiszem itt a gólokban keresendő az ideális megoldás, mert hogy melyik csapat fog nyerni azt nagyon nehéz lenne megtippelni. A Tokiói helyszín is azt erősíti bennem hogy a szolgáljuk ki a közönséget, népszerűsítsük a profi futballt mentalitás lesz jellemző, ha már a japók ezt nem élvezhetik hétről hétre egy-egy hazai bajnokin. A két csapat eddigi meccsei is löketet adnak az over felé..

Ott van a Manchester City, akik a Yokohama ellen játszottak egy meccset pár napja. Lőttek öt gólt ami teljesen oké, de a három kapott, hát az erős, főleg aki látta, követte a meccset online mint én. Szedett vetett védelmük átjáróház volt, többet is guríthattak volna a hazaiak. Most azért kicsit keményebb támadósorral fognak találkozni, azzal a Bayernnel akik 27 góllal aláztak meg egy amatőr kilencedik osztálybeli csapatot. Ez persze nem jelenti hogy a Citynek is tudnak verni féltucatot, de ha hasonló lesz Guardiola csapatának védekezése mint vasárnap akkor még ez sem elképzelhetetlen. Ellenben Haalandék nagyon érzik a kaput ez hamar kiderült, a norvég meg is kapta a meccs embere díjat és egy kis szotyira valót a győztes meccs után.

A németeknek ezen kívűl még három felkészülési meccsük lesz, de a Cityre is vár még Atletico Madrid elleni meccs. Nem hiszem hogy a kőkemény védekezésről szól majd ez a meccs, ahol a világ legjobb támadói feszülnek egymásnak.

Szerintem ebben a tippben még rengeteg marad, sajnálni fogom hogy nem mondjuk egy 4.0 vagy 4,5 overt tettem. én kb egy 3-3 at látok magam előtt végeredménynek.

Bayern München lehetséges kezdő:

Ulreich; Mazraoui, Pavard, Upamecano, Davies; Kimmich, Laimer; Coman, Musiala, Sane; Gnabry

Manchester City lehetséges kezdő:

Ederson; Walker, Dias, Laporte; Stones, Rodri; Bernardo, Kovacic, Foden, Grealish; Haaland

Bayern München - Manchester City: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp