A Bajnokok Ligája visszavágói kezdődnek kedden és egy olyan mérkőzést választottam ki amelynek továbbjutója szinte 99% hogy ismert. Az Aris Limassol ugyanis az első találkozón nagyon meglepte a Fehérorosz csapatot. Tíz alkalommal is eltalálták a kaput és milyen nagyon tűpontosak voltak a befejezések, ezekből hat gólt is vertek ami elképesztő teljesítmény, így a két bekapott gól igazából semmit se számíthat. Biztosra vehetjük hogy a továbbjutás eldőlt, már csak az a kérdés ki mit akar a visszavágótól. A BATE-tól kitelik egy jó nagy bunda, könnyen lehet akár hogy rámennek a csapatok egy félidő/vége fordításra, vagy akár egy újabb gólzáporra vagy egy újabb kőkemény meglepire ami egy ilyen odavágó után a 0:0 lenne ami mellesleg szintén nem fizetne rosszul..

Én viszont inkább azt érzem hogy a hazaiak még egyszer nem fognak kikapni, akármennyire is esélyesebb a ciprusi csapat. Egyszerűen azért mert nincs már miért küzdeni a "vendégeknek", kockáztatni a sérüléseket, hiszen a továbbjutás zsebben van. Az Aris fehérorosz edzője(!) Aleksey Shpilevski is szerintem boldog lenne egy remivel ma Mezőkövesen.. értse mindenki úgy ahogy akarja..

Ez az a meccs ahol felesleges a sérültekről, formákról beszélni. A meccs már csak formalitás és ha komoly tét lenne sem lennék biztos benne hogy a BATE kettős vereséggel búcsúzna, bármennyire is nincs olyan erős mint fénykorában. Így viszont a körülményeket ismerve szerintem az 1X-ben van érték, a ciprusi bajnok pedig folytathatja a menetelését a Bajnokok Ligája csoportköre felé.

Tipp: 1-1

Bate Boriszov - Aris Limassol: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp