Folytatódnak a barátságos felkészülési mérkőzések, magyar idő szerint szerda hajnalban és délelőtt pedig egész komoly meccseket rendeznek. Ilyen lesz a Milan - Barcelona rangadó is. Ha ez tétmeccs lenne mondjuk a Bajnokok Ligájában akkor aligha lenne aki kihagyná, de vélhetően így is jól fogunk szórakozni, legalábbis a két csapat eddigi felkészülési meccsei alapján.. Ugyanis egyenesen potyogtak a gólok a meccseiken úgy, hogy temérdek lehetőség maradt ki, tehát lüktettek a találkozók.

A Milan egy 7-0 val nyitott egy alsóbbligás amatőr csapat ellen, ezt 60 perc alatt hozták össze kissé tartalékosan. Ezt követően a Real Madrid ellen már összeállt a csapat és az első félidőben rendesen meg is lepték a spanyol sztárcsapatot. A két gólos előnyüket viszont elherdálták és igazából örülhettek hogy csak eggyel kaptak ki hiszen rengeteg gólszerzési lehetősége volt a madridiaknak. Pár napja a Juventus ellen hasonlóan jó meccset játszottak, amelyet ismét jól kezdtek, de végül nem sikerült nyerniük ismét a védelmük hiányosságai végett. Giroudék góltermésével tehát aligha van gond, de hátul már most látni lesznek komoly gondjaik a bajnokságban is.

Ellenfélnek meg itt a Barcelona akiknél hasonló a helyzet. Az Arsenal ellen úúgy kaptak egy ötöst(ami ultra kínos) hogy még büntetőt is hibázott Saka révén az angol csapat és bár igaz hogy a Real Madridot nullára verték Xaviék, fél tucat kapufája volt a Madridnak, konkrétan semmi sem jött össze nekik pedig lehetett volna 5-5 is a meccs a ziccerek alapján.. Lewaék szintén nagyon termelékenyek, de ez a hátsó alakzat...hát idén így nem ússzák majd meg 20 kapott góllal a ligát az fix.

Szerintem minimum három gól várható, de sokkal több is összejöhet ha azt az arcukat mutatják amit eddig láthattunk.

Tipp: 2-3

AC Milan - FC Barcelona: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp