A csütörtök az SPF Poker Series-ről szól, valamint a Konferencia ligáról, legalábbis addig, amíg a magyar csapatok versenyben vannak. Reméljük, azért a négyből három marad, bár a KTE meg a ZTE azért 50/50 százalék.

A DVSC az Alashkert ellen játszik, és kimondva ennek az örmény csapatnak a nevét, én rendre egy ex magyar pornó színésznőre gondolok, ami legyen az én bajom. Egyébként az első meccsen ebben a párharcban egész korrekt focit toltak, meglepően nyílt volt a játék, helyzetek itt is, ott is, az első félidőben emlékeim szerint a DVSC nyugodtan 2-3 gólt is lőhetett volna, a másodikat már csak mobilról néztem, fél szemmel, de helyzetek ott is voltak.

Fura, és nem adja vissza a helyzetek számát meg minőségét, de az, hogy csak egy gól született, szinte csoda. Érdekes a stat is, mert olyan sok lövést és kaput találó lövést nem is jegyeztek fel, mégis többnek tűnt. Lényeg a lényeg, hogy a párharc is nyílt maradt, de a Debreceni VSC azért jobb csapat. Jobb csapat, és ez most már gólokban kell, hogy megmutatkozzon. Jó időpontban lesz a meccs, nem délután lötyögés, esti villanyfény, szurkolók, bár a kinti találkozó is korrekt volt ilyen szempontból.

A nyitókörben a DVSC nyerni tudott az NBI-ben, ez is egy megnyugtató tény. 3-1-re nyertek a hajdúságiak, ami nem könnyű Kutya eléggé defenzív Mezőkövesdje ellen. Helyzeteket illetően az örmény meccsnek is overesnek kellett volna lennie, most szerintem már jönnek is a gólok. Én csak a Lokitól várok 2-3 dugót, de simán reális, hogy találnak az örmények is. Szerényebb képességű csapat, de nem kilátástalan a játéka, szóval ez az óvatos 2.0 felett AH szerintem elég jó opció.

DVSC Debreceni - Alashkert: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp