Acapulco után újra nagy tornával jelentkezik Mexikó, ahol ugyan nem 500 -as ATP tornát rendeznek, de a 250 -es viadalnak is van renoméja.

Persze a mezőny sem a legveretesebb, de csak eljöttek olyanok, mint De Minaur, Norrie vagy éppen Coric.

Az a Coric, aki az ausztrálokhoz köthető Hopman kupát megnyerte Vekiccel csapatban versenyezve idén éppen salakos és Niceben rendezett tornán.

Ezek is újra nagy lökést adtak a dalmátnak, aki a sérülése után nem csak visszatért a legjobbak közé, de a legszebb napjait idézi, most már a 15. A világranglistán.

A haja kis túlzással már a földig ér, mintha sámsoni erő lakozna benne.

Ennek megfelelően kezdte a tornát a tajpeji Jason Jungot sima két szettben mosta le, összesen három gamet engedélyezve a riválisának (6:1,6:2).

A következő körben az az Ivashka vár rá, aki ebben az esztendőben csak keresi önmagát, extra negatív meccsrekorddal rendelkezik.

Itt Los Cabosban két kört teljesített, de mind Zhukayev, mind Gojo ellen nehéz három szettben.

Ez utóbbin a döntő szettben a langaléta horvát srác ellen break hátrányból jött vissza, de azt maga sem tudja hogyan, Gojo alaposan besegített neki.

Ezeket a kihagyásokat amot a belarus teniszező produkál Coric kíméletlenül kifogja használni, ellene nem lesz lehetősége visszatáncolni a meccsbe Ivashkanak.

Mire észbe kap a szőkés Ilya addig jószerivel a találkozónak is véget vet a horvát.

Honfitársáért is állhat bosszút pénteken Coric, aki mostanában teljesen más szinteken ütöget ésennek Los Cabosban is meg kell látszódnia.

Coric, Borna - Ivashka, Ilya: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp