Zárul az első forduló az angol bajnokságban, a BL helyekre vágyodó Manchester United az idén minden bizonnyal kiesés elkerülésért kemény harcot vívó Wolverhamptont fogadja.

Idén jól igazolt a Manchester United, sikerült a középpályát és a támadó szekciót is megerősíteni, és a hátsó problémás embereket kipenderíteni, gondolok itt De Gea-ra illetve Maguirere. De Gea nem volt Ten Haag kompatibilis, bár a védési mutatói nagyon jók, ebbe a játékrendszerbe sokkal inkább egy lábbal is használható kapusra van szükségük, aki ki tudja venni a részét az építkezésből és nem csak vagtába rúgja előre. Onana érkezett is az Intertől, aki ilyen szempontból a világon TOP 5 kapus, nagyot nyerhetnek vele a vörösök. Maguire szegény megtört az utóbbi 2-3 év teljesítménye miatt, a manchesteri karriere jól kezdődött, CSK is volt, viszont a sorozatos hibák a mémgyártók legfőbb kellékévé tették, ahonnan már nem tudott fejben visszajönni, úgy gondolom az ő eligazolása a csapatnak is és a játékosnak is pozítiv változást hozhat a közeljövőbe.

Míg a hazaiak magabiztosan és reménykedhetve várhatják az új szezont addig a vendégek nyakig állnak a sz*rban. Lopetegui téli kinevezésekor megvolt igérve, hogy lesznek igazolások, méghozzá olyanok amik találnak az ő elképzeléseibe, ennek ellenére, nem hogy újakat hozzanak a tavalyi csapat gerincéből mentek el meghatározó játékosok. Ez pedig nem ízlett a spanyol szakembernek s mindössze 3 (!!!) nappal a szezon kezdet előtt beadta a felmondását. Ilyen előzmények után nem lenne meglepő számomra, ha idény végén a kiesést jelentő poziciókba zárná a bajnokságot Jorge Mendes kirakat csapata.

A két csapat nyári "munkájának" az eredménye meg fog látszani szerintem a mai meccs eredményén, és magabiztos hazai győzelmet várok ettől a mérkőzéstől.

Manchester United - Wolves: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp