Alig kezdődött el máris a 4. fordulójánál jár a Merkantil Bank Liga, s mint ilyen ezt a hét közbeni lehetőséget sem hagynám ki egy írás erejéig. Természetesen ilyenkor az ember megpróbál egy olyan párosításhoz, egy olyan csapathoz nyúlni, akikben megbízik, ezért nem volt kérdés számomra, hogy ebből a fordulóból az ETO FC Győr – HR-Rent Kozármisleny összecsapást választom. Komoly múltja nincs ennek a párosításnak, tehát nem erre alapoztam a tippemet, de úgy gondolom, hogy a jelenlegi listavezető pályaválasztók képesek lesznek legalább két gólt szerezni a Kozármisleny ellen is.

Mind a két csapat tavalyi önmagához képest ragyogóan rajtolt, valószínűleg ennek is köszönhetjük azt a viszonylag magas oddsot (1,85), melyet a hazaiak duplázására kínálnak az irodák. Ragyogóan rajtoltak, de a célok nem ugyanazok, ezért minőségét tekintve sokkal erősebb csapatnak tartom a pályaválasztókat. Világi Oszkár klubtulajdonos színre lépésével a Kisalföldön egyértelműen kiadták a végső cél elérését, az NB I-be jutást. Ennek megfelelően erősítették meg Antonio Munoz csapatát, még úgy is, hogy a külföldiek szerepeltetésével lemondtak az MLSZ 120 millió forintos támogatásáról is. Viszont nem csak rájuk hagyatkoznak, mert már eddig is sok saját nevelésű játékosukat bevetették az első három forduló során. Hogy jó úton járnak és működik az elképzelésük, azt mi sem bizonyítja jobban, hogy egyedüliként 100%-os teljesítménnyel vezetik a magyar másodosztályt. Ehhez úgy C. Bumba (róla már régebben is írtam), mint Huszár Marcell is hozzátette a magáét. Ha ezt a pillanatnyi részsikert Munoz mentálisan is jól tudja kezeltetni a csapatával, akkor a sorozatuk egész hosszúra nyúlhat.

Összességében vendégoldalon sem lehetnek elégedetlenek az idei rajttal (2győzelem, 1 vereség), főleg az osztályozón kivívott bennmaradás után, de azt azért kijelenthetjük, hogy Aczél Zoltán csapata nem egy ETO szint. Ők a stabil bennmaradásért küzdenek, ami végül is elérhető cél számukra, de ehhez nem az ETO ellen behúzott 6 pont fogja Őket hozzásegíteni. Sokkal inkább úgy gondolom, hogy a Honvéd elleni mérkőzésükhöz hasonlóan megpróbálják ma is sokáig őrizni a 0:0-át, de Bumbáék klasszisából következik, hogy Ők már akár az első félidőben lerendezhetik a tippemet.

Ezen az oddson az ETO több mint 1,5 gólját nem tudtam elengedni.

Győri ETO - Kozármisleny: Győri ETO által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp