Átlapozva a teljes magyar másodosztály kínálatát találtam még egy számomra szimpatikus mérkőzést, egy olyan opcióval melyet szerintem érdemes játékba küldeni. Ez az összecsapás pedig nem más, mint a Szeged-Csanád Grosics Akadémia és a Gyirmót FC Győr összecsapása az igencsak impozáns Szent Gellért Fórumban. Egy ilyen szép stadionban elvileg nem is szabadna rosszul focizni, de gyakorlatilag volt már rá példa. Most bízzunk abban, hogy jó foci lesz, mert az igazi táptalaja lehet az ázsiai 2 gól felett tippemnek.

Szegeden ugyan nem tűzték ki elérendő célnak az első osztályba jutást követelményként, de a csapat rajtját figyelve nekem az jön le, hogy nem is zárkóznának el a lehetőségtől, ha a bajnokság végén odaérnének. Mindenesetre kifejezetten jól kezdte a bajnokságot Alekszandar Sztevanovics csapata és az eddig elért két győzelmük és a legutóbbi Ajkán elért döntetlenjük jelenleg a táblázat 3. helyére rangsorolja Őket. Aki látta a Vasas elleni TV-s meccsüket az igazolhatja, hogy a kék-feketék támadószekciója ha elkapja a fonalat, bárki ellen életveszélyes lehet. Ezért is csodálkoztam az ajkai gól nélküli döntetlenjükön, de annak a mérkőzésnek az összefoglalóját is megtekintve azt kell mondjam, hogy ami ott a lábakban maradt az ma simán kijöhet. Az pedig nem sok jót jelenthet az aktuális vendégének, jelen esetben a Gyirmótnak.

Lehet itt csűrni-csavarni a gondolatokat, de a tény tény marad, beragadt a bajnoki rajtnál Csizmadia Csaba alakulata. Két sitt, egy döntetlen mellett több mint karcsú kezdés a sárga-kékek részéről, főleg úgy, hogy ebből kétszer is hazai pályán játszottak. Most egy nagyon nehéz túra vár rájuk, egy nagyon motivált hazai csapat ellen. Ha a Sori ellen ki tudtak kapni 1:0-ra, akkor a sokkal jobb erőkből álló Szeged ellen lehet, hogy belenéznek a tavaszihoz hasonló 3:0-ba. Igaz az akkori góllövők közül Géresi már nincs a Szeged kötelékében, de van helyette egy Prosser, Borvető, Gajdos támadótrió, akik Óvári támogatásával a középpályáról szét tudják cincálni a vendégek védelmét.

Két gól részemről a minimum elvárás a találkozón és ha leesik már ezzel sem bukhatunk, ezért ezt az opciót bátran merem ajánlani.

Szeged - Gyirmot FC: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp