A mai napon is SPF Poker Series és Konferencia Liga meccsek szimultán mennek, hol ezen, hol azon bosszankodom majd. A Fradi-Hamrun afféle előzenekar, mert az igazi összecsapás a Loki és a Rapid találkozója lesz. A Hamrun otthon egy ordas bundával elvágta magát, cserében biztos jól kerestek páran. Sajnos én nem, nem igazán láttam bele előzetesen még 3-4 gólt sem a meccsbe, hete meg főleg nem.

Az ugyanakkor tény, hogy a Ferencváros nyerni tudott 6-1 arányban idegenben, így a továbbjutás eldőlt. A Fradi valószínűleg inkább a Mezőkövesd elleni találkozóra készül már, és ez talán jó edzőmeccs is lehet, mert a Hamrun is bekkelget majd, ahogy a 'kövesd teszi majd.

Én abban bízok, hogy Máté ma egy butított verziót alkalmaz, értem ez alatt, hogy Knoester kezdő legyen, ez a tippemnek sokat segítene. Az igazi katasztrófafilm és Mr. Bean jut eszembe, ha látom, hogy kezd, már húzom is az ellenfelet gólra.

A másik dolog, hogy a 6-1 az 5-gólos előnyt jelent. Ilyenkor szokott jönni a sablon, hogy még nem jutottunk, tovább, tisztelni kell az elenfelet, meg hasonlók. Közben meg dekoncentrált a csapat, csak túl akar lenni rajta, senki nem akar belemenni kétes kimenetelű fizikális párharcba, nehogy sérülés legyen. Az ellenfél meg szeretne kozmetikázni, és ez általában sikerül. Szerintem a Hamrun azért jobb csapat, mint amit láttunk az első meccsen. Nem kell messzire menni, a Fradinak sem a KI elleni volt az igazi arca.

Az FTC hajlamos hátul járatni a labdát, és eladni úgy, hogy Dibusz kiszolgáltatott helyzetben legyen. Meg ha már Dibusz, azért idén a bravúrok tőle sem jönnek úgy, mint korábban, elég csak a KÍ elleni produktumra gondolni. A Puskás is a gólok mellett még jópár helyzetet hagyott ki, KÍ vert hármat, Vidi 3-mat, szóval na, simán benne van, hogy pukkant idegenben is egyet a Hamrun. Az meg, hogy ott elöl valamelyik zöld-fehér mezes is találjon egy dugót, azért elég valószínű.

Ferencváros - Hamrun Spartans: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp