Tudjátok min töröm a fejem! Dehogy tudjátok, az lenne a fura, ha tudnátok :D Szóval azon gondolkodom, ha Kane a Premiershipben az előző idényben tudott 30 gólt lőni, miért ne lőhetne vagy 40-et Bundesben? Elvileg, sőt biztos vagyok benne, fizikálisan a Bundes puhányabb, , a PL egy igazi daráló. Ha ott érvényesülni tudott Kane, itt is fog. És azzal sem nagyon lövök mellé, ha azt mondom, a Bayernben jobbak a kiszolgálók, Koman, Gnabry, Musiala ... Ami pedig faktor, hogy a Bayern azért alapesetben, ha épp nem pocsék szezont fut, sokkal több szöglettel dolgozik, sokkal több lövéssel és helyzettel operál, mint a Tottenham a PL-ben. Ergo ha tavaly lőtt 30-at Kane (Bár a PL-ben több a csapat, így a meccs-szám is), ha nem sérül le, én azt mondom, még a 41 sem kizárt. Ehhez persze kéne pl az, hogy a büntetőket is lője, de miért ne lőné?

De elég is 840 karakter Kane körbenyalogatására. A Bayern előző idényban saját magához képest pocsék volt. Most viszont van egy csatár, és a szélsők is egészségesek. Kim és de Ligt is gólképes, Davies állat, és Pavard is be-betalál. Kimmichtől sem idegen a gól, szóval nem zárom ki, sőt valószínűsítem, hogy megint gólgazdag lesz a nyitómeccs. Az előző hetet néztem vissza, amikor a Bayern címvédőként játszott nyitómeccsen, a hétből 1 olyan volt, ahol nem született MINIMUM 4 GÓL. De volt itt 6-0 és 6-1, meg 8-0ás KO a Schalke ellen.

Aztán láttuk a SZK meccset a Lipcse ellen, a megcsonkított Lipcse 3-0-ra nyert, azért nem kizárt, hogy otthon a Werder is megkontrázza a Bayernt, és bevág egy-két gólt. SZórakozni akarok, és remélem fogok is. Minimum 4 skúlót várok, Kane-gólokat, és overt, overt overt! Hozzák meg a kedvem a Bundeshez!

Werder Bremen - Bayern München: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp