Meglehet, hogy néhány napon belül kétszer fogok belelépni ugyanabba a folyóba. Ha tényleg így lesz, akkor szentségelek majd néhányat és elküldöm "melegebb éghajlatra" a hazai csapat játékosait, ám ha nem így lesz, hanem úgy, akkor aztán vállon veregetés módszerével fogom vállon veregetni magam, s majd azt fogom ismételgetni, hogy én aztán és bizony már előre "megaszondtam", hogy ez fog történni.

Tehát van némi kockázat a dologban, de immáron mégis megint azt teszem, hogy a Valencia győzelmére tippelek. Jobbára nem igazán tudom megmagyarázni még magamnak sem, hogy miért tippelek a Valencia sikerére, maximum talán annyit bírok bedumálni saját magamnak, hogy belém bújt a kisördög, és folyamatosan azt suttogja, hogy márpedig most nyerni fognak a „Denevérek”.

Az tutira biztos, hogy a játékosállomány pillanatnyi egészségi állapotának tekintetében meglehetősen jól áll a spanyol gárda, hiszen majdnem mindenki játékra kész, s csupán csak Denis Cheryshev, Cristiano Piccini szerepeltetésénél vannak némi kétségek. Viszont Neto ott lesz a kapuban, Ezequiel Garay ott lesz a védelem közepén, Guedes, Kondogbia, Dani Parejo és Soler vélhetően ott lesznek a középpályán, elöl pedig várhatóan Rodrigo Moreno és Batshuayi fog tüsténkedni.

A vendégeknél sem igazán lesznek hiányzók (csak Teixeira, Lotomba és Wüthrich játéka kétséges), ezért kénytelen vagyok jóformán csak arra hagyatkozni, hogy azt ugyan látom, hogy tényleg pocsékul teljesít idén ez a Valencia, de hát - elvileg - még így is jobbnak kellene lennie ennél a középszerű svájci gárdánál. Úgy vélem, hogy mindenképpen jobb lehet legalább 1 góllal a spanyol csapat. Kénytelen vagyok abba "kapaszkodni", hogy nem lehet ennyire gyenge a Valencia, s ha másra már nem is figyelnek oda alaposabban a focisták, akkor most majd fognak, hiszen ezúttal nem kevés pénzről szól a tét. És, gondolom, jobbára ők sem utasítják el a sok pénzt és nem saját maguk ellenségei.

Ja, és abban is bízom, hogy ezek a spanyolok ugyan "szórakozhatnak" a hazai bajnokságukban, de azért a Bajnokok Ligájában általában mégis le szokták győzni a náluk gyengébbnek tűnő csapatokat. Szerintem ezúttal is így lesz.

Valencia - Young Boys: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp