A célegyenesbe kanyarodik a Winston- Salemben rendezett 250-es torna. A mezőny viszonylag erős volt,de ahogy az lenni szokott a Grand Slam előtti utolsó versenyen hamar elengedik a játékosok a küzdelmet. Borna Coric és Sebastian Baez viszont teljes fókusszal álltak neki, így itt lehetnek az elődöntőben.

Ezen a szorzón sajnáltam volna otthagyni a horvátot. Az egyik legnagyobb hullámvasutas a mezőnyben Coric. Óriási mélységeket és magasságokat láthattunk már karrierje során. A sérülése után sokan temették. A kétkedőkre viszont rácáfolt. Idén kevés sikert ünnepelhetett,de egy madridi elődöntőt csak összehozott. A képessége megvan,de a játékát ritkán tudja stabilizálni. Ha elkapja a fonalat viszont szinte verhetetlen. Kemény pályán egyértelműen Borna a favorit nálam. Jobban tud érvényesülni a tudása ezen a borításon,mint Baeznak. Az igazán jó játékosokat elkerülték mind a ketten. Az első körben az ausztrál ellen már a mérkőzés elején együtt élt a játékkal. Dinamikusan mozgott. A második szett hajnalán kissé bealudt,de rettenetesen rá tud koncentrálni a meccsre. Ilyenkor egyszerűen képtelen hibázni. Ezeket ha stabilizálná top10-es játékos lenne.

Az argentint viszont szinte csak salakon láthattuk domborítani. Ezért is meglepő lehet sokaknak,hogy egészen az elődöntőig elverekedte magát. Galan és Vukic ellen is szettet veszített pedig nem acélos játékosok,de kettős a dolog,mert Baez nem kemény pályás játékos. Ezért felróni nem lehet neki. Azonban testi adottságai is hátráltatják,hogy a gyors borításokon nagy spíler legyen.

Hiába van jó formában Sebastian ezen a felületen egy bomba formába kerülő Coricot legyőzni szerintem hatalmas meglepetés lenne.

Coric, Borna - Baez, Sebastian: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp