Eddig nem valami meggyőző az idei Man United, pedig az elmúlt évek legokosabb és legsikeresebb átigazolási időszak tudhatják maguk mögött. Hiány posztokra tudtak igazolni, megszabadultak azoktól a játékosoktól akik nem illetek Ten Haag játék elképzelésébe, ezért joggal várhatta mindenki, hogy idén ismét egy jó csapat állhat össze Manchester vörösebb felén is.

Ennek ellenére a szezonkezdet nem indult épp a legjobban, a nyitó fordulóban a Wolverhampton ellen még sikerült nyerni, viszont ott a vendégek sokkal jobban játszodtak és a végén egy egyértelmű tizenegyest nem itélt meg nekik a játékvezető, míg a Tottenham ellen bár voltak periódusok mikor Ten Haag csapatának az akarata érvényesült, mégis mondhatni sima vereséget szenvedett a nagy átalakulásokon épp áteső Tottenham ellen.

A mai meccsel kapcsolatban az az érzésem, mint a tegnapi Chelsea mérkőzéssel kapcsolatban. Top csapat amelyik gyenge szezon kezdetet tudhat maga mögött egy ilyen mondhatni kis csapat ellen tud kicsi önbizalmat és magabiztosságot gyüjteni, mint a Luton vagy a Nottingham.

A vendégek tavaly bajnokság végére sikerült csapatot formálniuk abból a rengeteg igazolásból, amit a Football managert játszó tulajdonosuk összehozott számukra és ha azt hinnénk, hogy a sok igazolás csak a Champoról való PL váltás miatt kellett akkor tévedünk ugyanis már idén is hat érkezőnél vannak. Nálam az egyik kieső idén a Nottingham, s ezzel a klub filozófiával úgy érzem nem is fog sokunknak hiányozni.

Összegezve hazai pályán ez egy kötelező meccs kéne legyen a Man Unitednek, előző meccseken még nem jött számukra ki a lépés, nem tudtak "szexi" focit játszani. Ma abban bízok, hogy ez összejön és ez pedig az eredményen is meg fog látszani és sima hazai győzelem fog születni.

Manchester United - Nottingham Forest: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp