Álomszerűen kezdődött a bajnokság az Újpestnek. Újra a kedvenc edzőjükkel a szerb Vignjeviccel vághattak neki a szezonnak és a keretet is sikerül megerősíteni, gyors futballistákkal, egyértelműen támadóbb, színesebb futballra képes társulat jött össze a fővárosi negyedik kerületben. A Fehérvárt legyőzték, majd a Puskás ellen a semmiből mentettek pontot, ami mutatta, hogy mentálisan is jobb passzban van a lila-fehér csapat. A Mezőkövesd elleni kapus potya, azonban egy kisebb gödörbe szorulást hozott, ami A Paks elleni sima 0-3 -ban csúcsosodott ki.

Most itt a lehetőség ezt a két meccset, hazai pályán kijavítani, a remek hangulat, az esti időpont megadja erre a reális esélyt.

A Csoboth, Ljujic, Kiss támadó egységben reálisan benne vannak találatok, ami ma este realizálódhat is.

A Boér Gábor vezette Zalaegerszeg, a rövid nemzetközi megmérettetések után koncentrálhatnak a honi pontvadászatra és el is kél az összpontosítás, mert van mit csiszolni a gépezeten. Három vereség mellett egy MTK elleni egy gólos siker, ami hosszabb távon előrevetít egy nyögvenyelős őszt is.

A Zetének mis szüksége van a pontokra, így pedig fel kell vállalniuk a nyílt futballt, mert az Újpest ellen sem lehet csak védekezésre szorítkozni. A Diósgyőr a múlt héten hármat gurított Zalaegerszegen, a javítási szándék által motivált lilák odahaza, könnyedén megsorozhatják a Zalaegerszeget.

Mindent egybevetve egy a szokásoknak megfelelő adok-kapok meccset várok gólokkal megszórva, ami nálam alapból két újpesti találatot magában hordoz, ezek után a 2,00 odds feletti ajánlat, több, mint tetszetős.

Újpest FC - Zalaegerszegi TE: Újpest FC által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp