Nem tudom, láttam-e már 2,5 underre 1.36-ot LaLiga meccsen, de az biztos, hogy nem sűrűn. A bosszantó az egészben, hogy még indokolt is, mert én sem igazán várok gólt. Helyzetet sem nagyon.

Ami tény, méghozzá kemény, hogy utolsó 8 H2H meccsükből 7 döntetlennel ért véget. Egyszer valami porszem került a gépezetbe, de azért 8 meccsből 7 remi, az több, mint meglepő. Az sem gyenge, hogy utolsó 5 meccsükből 3 ért véget 0-0-lal.

Valami hasonlóra számítok most is, bds nagy 0-0-ra. Mert mi más lenne, ha nem 0-0?! A Geta egyetlen játékosa, aki képes gólt szerezni, az Enes Ünal. Előző idényben egymaga tartotta benn a csapatot, ám a szezon végén sajnálatos sérülést szenvedett, hónapokat, sőt szerintem egy évet minimum kihagy. Az első két fordulóban látszódott is a hiánya, nincs Ünal, nincs gól. No Ünal, no party. Mayoral formán kívül Portuból minden kreativitás kiveszett. Bordalás katonái egy dologban jók, az ellenfél idegesítésében, szétrúgásában elit csapat. Igazi katonák, akiknek tetszik Bordalás utasítása: megsemmisíteni az ellenfelet. Ahogy pl. 0-0-án tartották a Barcát, úgy sokzor menni fog, csak a 3-pontos rendszerben az iksz keveset fizet. Az előző idényben Ünal pötyögtette a gólokat, de most nincs senki.

Az Alavés idegenben írná is alá a remit, meg azt, hogy ezt a 120-130 percet sérülésmentesen megússzák. De Guridiéket sem féltem, masszív kis csapat, itt tuti megtalálja zsák a foltját. Kaput eltaláló lövés sem lesz sok, ellenben 35-40 közé teszem a foultok számát. A Getán látszik, hogy Bordalás visszatért, hisz idén két meccsen 20-20 foultjuk volt. (Már amit le is fújtak, mert a Barca ellen volt még 20, amit a spori nagyvonalúan elengedett...)

0-0-t várok, Kánikula igaz nem lesz, de 28 Celsius fok azért igen. De e két csapat télen, nyáron tavasszal ősszel is képes döntetlenezni. Őszintén meglepődnék, ha akciógól születne, talán büntető, megpattanó, vagy fatális öngól, de ennyi.

Senkit ne zavarjon, hogy az Alavés 4-et lőtt a Sevillának, mert a Sevilla jelenleg padlón, fizikálisan és mentálisan is megint romokban a szezon elején. Pont a City ellen játszottak jól, de kérdém én, akkor meg minek?!

Getafe - Alavés: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp