Hála a jó Istennek a játék partnerirodájához is eljutott a hír, hogy nem Kisvárda-Újpest, hanem Újpest-Kisvárda találkozóval kezdődik az OTP Bank Liga 6. fordulója. Viszont úgy látom, hogy az még nem igazán jutott el hozzájuk, hogy ez a Kisvárda mennyire hitehagyott, gyenge focit játszik, ezért gyorsan le is csapok a DNB 1-re adott oddsukra. Fáj de ki kell mondanom, nyerni szinte biztos hogy nem fogunk, maximum ha betoljuk a buszt a kapunkba, akkor kihúzhatjuk egy döntetlenre, de erre is minimális esélyt látok.

A Paks elleni idegenbeli 3:0-át leszámítva, teljesen jól kezdte a bajnokságot az Újpest. Van stílusa Nebojsa Vignjevic csapatának, rá tudják erőltetni az akaratukat ellenfeleikre és végül de nem utolsó sorban szinte soha nem adják fel a küzdelmet. Pakson betliztek ez tény, de azon felül az összes többi meccsükön győzelemre játszottak, ami vagy összejött vagy nem. A keretfrissítésük egyre inkább beérik és a sok magyar fiatal egyre többet tud hozzátenni csapata eredményességéhez. A Kiss Tamás, Csoboth Kevin duó életveszélyes tud lenni az ellenfél kapuja előtt, de a Kisvárda ellen többen is előtérbe léphetnek, hisz ez a mostani Várda borzasztóan lassú és körülményes játékosokkal rendelkezik.

A múlt heti DVTK mérkőzés kapcsán már írtam bővebben a mostani vendégekről. Azóta annyi változott, hogy egy sittel több van a tarsolyban és a hülyeség tovább fokozódik. Most nem is tudom milyen alakzatban próbáltunk védekezni, de ez sem működött. Széleken a DVTK is a védelmünk mögé tudott kerülni, középpályás védekezésünk pedig egyáltalán nincs. Szóval nagyon rosszul nézünk ki és jelen állapotában ennél a csapatnál csak az a kérdés, hogy hány góllal szenved vereséget. A pályagondok továbbra is megvannak, a mentálisakról már nem is szólva, szóval nekem nagyon úgy tűnik, hogy megint házhoz megyünk a pofonért.

Csak ismételni tudom önmagam, hisz most is egy könnyen verhető Kisvárda utazik az Újpesthez. Viszont a legutóbbi mérkőzéssel ellentétben most egy demoralizáló vereség is benne van a levegőben.

Újpest FC - Kisvarda: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp