A válogatott mérkőzések miatt sem áll le teljesen a klubfoci az öregkontinensen, sőt olyannyira nem, hogy Spanyolprszágban a második vonalban a La Liga 2 -ben a Segunda Divisionban rendeznek fordulót. A hispánok az egyedüli elvakultak, akik nem jegelig a profi futballt klubszinten, hiszen az angolok, olaszok, németek, franciák "alszanak" a héten.

Ha már forduló, akkor nem hagyjuk kárba veszni, a remekül álló, a dobogó harmadik fokáról kacsintgató Leganes meccsét.

A fiatal Borja Jiménez vezette Leganes a peches Fc Andorra elleni 0-1 -es nyitó forduló után megtáltosodott, olyannyira, hogy a következő három bajnokit egyaránt úgy nyerte meg, meg, hogy gólt sem kapott a védelem és Diego Conde valamint a második fordulóban még Dani Jimenez kapusok.

Összeállt a védekezés és erre főleg a Segunda Divisionban lehet erősen alalpozni.

Az ötödik fordulóban a Huesca érkezik vendégül az Estadio Municipal de Butarqueba, akik éppen ellenkezőleg beragadtak a rajtnál.

Cuco Ziganda tréner tavaly érkezett a klubhoz a Real Oviedótól, de nagy eredményeket nem tudott felmutatni, igazi középcsapat a Huesca. A négy forduló alatt három döntetlenre futotta az erejükből egy vereség mellett, látványosan kínlódnak a támadójátékukkal, keresik a csatáraikat.

A Leganes jelenlegi lendülete odahaza nálam egy pontot alapból megér, ez egy biztosított tipp, de a szurkolók segítségével azt az egy találatot is könnyedén bekotorhatják a Huesca ketrecébe, ami egy másodvonalos spanyol bajnokin az esetek nagy százalékában végső győzelmet is szokott eredményezni.

Leganés - Huesca: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp