Ezelőtt két héttel a sírba tett egy ugyanilyen tipp a Liverpool - Aston Villa meccsen, de úgy érzem, hogy továbbra is az idei évben rengeteg meccsen lehet játszani a mindkét csapat szerezz gólt opciót a Liverpool meccsein.

Az ezelőtti meccshez képest történt pár változás a harcra fogható Liverpool játékosok tekintetében. Virgil Van Dijk pofázásért, ahogy várható volt, kapott +1 egy meccset és + 100 ezer fontos büntit, TAA szerzett egy kisebb combhhajlító sérülést, amiből nem sikerült még felépülnie, viszont a héten Konate már a csapattal edzett, így minden bizonnyal összeállhat a Gomez-Matip-Konate-Robertson hátvédsor, ahol a bolondos skót lesz a csapatkapítány. A dél-amerikai játékosok közül (Alisson, McAllister, Nunez) minden bizonnyal a hosszú utazás és a regeneráció hiánya miatt, csak Alisson lesz ma a kezdőbe téve a többiek a padon kaphatnak helyet.

Klopp alatt a Liverpool a szombati 13:30-as meccseken villog a legkévésbé, 35 meccsen mindössze 1,74 pont / 90 perc, ami inkább a BL-es meneteléskor hozott inkább rossz eredményeket, de a dél-amerikai brigád miatt, most is jobb lett volna a csapatnak egy későbbi időpont.

Julen Lopetegui bajnokság előtti felmondása után mindenki azt hitte, hogy egy hittefogyott, biztos kieső csapat lesz a Wolverhampton, viszont jött Gary O'Neil és pár nap alatt felrázta a csapatot, rögtön a nyitó fordulóban bőven partiban voltak a MU ellen, és inkább feléjük állt a zászló azon a vesztes mérkőzésen, és bár a Brighton elleni vereség nem fest jól, az Everton ellen szerzett idegenbeli győzelem még sokat számíthat a végelszámolásnál.

Liverpoolnál egy felforgatott védelem, válogatott meccsek kissé fáradt lábak várhatóak, míg a Wolverhampton hazai pályán megszokta és meg is tudja nehezíteni a nagyok dolgát, én mindkét csapat gólt szerezz opcióra teszem le a voksom.

Wolves - Liverpool: Both Teams To Score - Yes/No tipp