Nem tartozik a legszerencsésebb csapatok közé a Manchester United, ha a játékosainak a pályán kivüli tevékenységeit vesszük figyelembe. Épp, hogy túlestek a Greenwood okozta balhékon, jöttek az újabb problémák rögtön kettő is. Antonty is hasonló "asszonyverő" titulust kapott Braziliában, aminek köszönhetően kikerült a brazil és a MU keretből is. Emellett Sancho sem edzhet a többiekkel, ugyanis az Arsenal elleni meccs után Ten Hag az edzés munkáját bírálta, amire rögtön jött is az insta válasz, hogy márpedig ez nem igaz. Lehet jobb lett volna csendben maradjon, ugyanis ezzel csak annyit ért el, hogy kikerült az első csapat keretéből és csak egyéni edzésmunkát végezhet a MU edzőközpontjában. Ez értékileg annyit jelent, hogy pályán kivül mutatott "játék" miatt 186 millió eurót kénytelen nélkülözni Erik Ten Hag az idei PL egyik "legszexibb" fociját játszó Brighton ellen. Emellé ha hozzávesszük, hogy idén a MU 4 meccséből mindössze kettőt nyert meg, és a győztes meccseken is hagyott kivetni valót a mutatott játék, akkor nem irigyelhetjük a holland edző jelenlegi helyzetét.

Ezzel szemben az idegenbeli csapatnál minden rózsaszín, ugyanis Roberto De Zerbi személyében még egyet tudott előrelépni a mutatott játék, és főképp az eredményesség ami már pontokban is megmutatkozik. A 4 meccsen szerzett 12 gól nagyon jól mutat, főleg, hogy három meccsen szerezték ezeket a gólokat, ugyanis a WHU ellen Areola valami ihletett formában védett, így az idei szezon egyetlen szépséghibája a Moyesék ellen elszenvedett 3-0ás vereség. Ezzel szemben 3-1re verték a Newcastlet és 4-1et adtak a Luton-Wolves párosnak.

Az eddig mutatott játék alapján nálam ez a meccs a vendégek felé billen, ha még hozzávesszük a MU keretén belül történt dolgokat akkor méginkább megerősítést ad a tipp felé. Nálam ez x2.

Manchester United - Brighton: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp