A válogatott meccsek utáni szünet után újra éled a klubfutball a honi bajnokságok programjával, aztán a nemzetközi élet is beindul a BL, EL, EKL sorozatokkal.

Egy ilyen szünet képes új lendületet esetleg megtorpanást is okozni egy-egy csapatnál, de amit a Stuttgart a szezon rajtja óta produkál, az extra támadófutball, nálam egyáltalán nincs benne a pakliban, hogy Sebastian Hoeness tanítványai leállnának a góltermeléssel.

A Bundesligában odahaza egyaránt 5-0 -ra ütötték ki a Bochumot és a fraiburgot is, idegenben egy jól kezdődő meccsen Lipcsében 1-0 -as vezetésről ugyan kikaptak 1-5 -re, de ezt is el lehet nézni. A támadó futballt minden sorozatban hozzák, a DFB kupában a Balingennek rúgtak egy könnyed négyest és a felkészülési meccseken sem húzták meg a nadrágszíjat, miért is tennék. A válogatott szünetben sem tétlenkedtek, a St. Gallen ellen részben az amatőr csapatból felhozott fiatalokkal teletűzdelve is verték a St. Gallent 8-3 -ra!

A támadó alakulat nagyon jó összetételű. Vannak fiatalokk és idősebbek valamint az afrikai válogatott támadók közé és jól nyúltak az igazolásokkor.

Van, hogy Lewling, máskor a guineai Guirassy, a Demokratikus kongói Silas Katompa Mvumpa veszi a hátára a csapatot góllövés terén, de a francia Millot, akit 2020 -ben hoztak el Monacoból is jeleskedik találattal. A Mainz beragadt a rajtnál, csak védekezéssel most nem mehet neki ennek a hazai bajnokinak, most már mutatni kell valamit és ez csak tovább erősíti azt az elgondolásomat, hogy itt sok gólt láthatunk majd a délután folyamán.

Mainz 05 - VfB Stuttgart: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp