Elképesztő igazolásokat hajtott végre a török sztár együttes is ezen a nyáron, hiszen olyan játékosok érkeztek hozzájuk, mint Dusan Tadic, Fred, Szymanski, Dzeko vagy éppen a török Cengiz Ünder. Voltak ugyan távozók is, például a magyar Szalai Attila Németországba, a Hoffenheim csapatához igazolt, míg Arda Güler a Real Madrid játékosa lett, csak hogy a jelentősebbeket említsem.

Az előző szezonban csak kupagyőztes lett a Fener együttese, alig pár ponttal elmaradva a bajnok Galatasaray mögött. Idén jelentősen megerősítették a keretet, hogy végre újra bajnoki címet ünnepelhessenek a csapattal, ez a bravúr egyébként a 2013/14-es szezon óta nem akar összejönni a csapatnak.

A második legerősebb kerettel rendelkezik a hazai csapat, ennek megfelelően kezdték a bajnokságot is. Félelmetes formában van az együttes, a bajnokságban háromból három győzelem, a Konferencia Liga-selejtezőjében pedig hatból hat. A bajnokságban 5-1-es gólkülönbség, a nemzetközi kupában viszont 21-2, a jó forma tehát tényleg adott.

A kapusposzt teljesen kicserélődött a Fenernél, három új hálóőrrel vágnak neki ennek a szezonnak, a legismertebb név a horvát Livakovic.

Az Antalyaspor egy középmezőnybeli csapat, akik ebben a szezonban még nyeretlenek. 0-3-1-es mérleggel állnak a tabella alsó felében, és úgy gondolom, hogy nem ez a mérkőzés lesz az, ami után megindulnak felfelé. 3-4-es gólarányuk van, de nem lepne meg, ha a kapott gólmennyiség a találkozó végére megduplázódna.

Nagyon sima hazai győzelmet várok a találkozótól, ilyen kerettel tényleg meglepne, ha nem rúgna három gólt a Fenerbahce csapata.

Fenerbahçe - Antalyaspor A.Ş.: Fenerbahçe által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp