Megmondom őszintén tippelés szempontjából nem vagyok egy nagy BL specialista, de a mai nappal kezdetét veszi a 2023-2024-es Bajnokok Ligája sorozat és ennek apropóján én is bepróbálkozom egy óvatos tippel, óvatos téten. Mivel a Bajnokok Ligájáról beszélünk, ezért egy olyan párosítást választottam, ahol a nemzeti bajnokságok tényleges bajnokai találkoznak egymással. Ennek a kritériumnak éppen megfelelt a Feyenoord - Celtic összecsapás, ahol Hollandia bajnoka fogadja Skócia bajnokát az E-csoport keretén belül. A bukik nagyon favorizálják a hazai esélyeket, de én biztosabbnak látok egy BTTS opciót erre a találkozóra. Mivel a csoport másik két csapata, a Lazio és az Atletico Madrid is erősebbnek tűnik a jelen párosítás mind a két együttesétől, ezért az egymás ellen szerzett pontok különös jelentőséggel bírnak. Ennek apropóján gondolom én azt, hogy mind az Arne Slot edzette Feyenoord, mind a Brendan Rodgers trenírozta Celtic megpróbál rámenni a győzelemre, melyből kialakulhat akár egy korai gólváltás is.

Az előjelek összességében egyik félnél sem túl biztatóak, mert mind a két együttesnél elég veretes a sérültek listája. Ugyanakkor ez lehet a tippem táptalaja is, mert egyes csapatrészekre, gondolok itt elsősorban a védelmekre, ez olyan szinten hathat, ami elősegítheti a gólok szerzését.

Azt, hogy kik nem realizálhatják a tippünket, azt felesleges feszegetnünk. Viszont hazai oldalról Luka Ivanusec, vendégoldalról Kyogo Furuhashi lehet az a kulcsjátékos, aki akár egy gólpasszal, akár egy ténylegesen szerzett góllal segítheti az övéit a találkozón.

Túl sok gólt személy szerint nem várok a találkozótól, de 1-1 találat elérésére mind a két csapatot képesnek tartom.

Feyenoord - Celtic: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp