Megkezdi a szereplést az idei szezonban is a kupa elmúlt éveinek specialistája a Sepsi OSK. Remekül vette észre Diószegi László elnök úr, hogy ahhoz hogy ő klub szinten bármilyen eredményt tudjon villantani azt könnyebb a kupa küzdelem során összehozni, mint a bajnokságban felvenni a versenyt a jóval nagyobb költségvetéssel rendelkező klubokkal szemben. 19/20-as szezonban még csak a döntőig sikerült eljutni, de a tavalyi és tavaly előtti szezonokban már győzelem is összejött, mitöbb a két szuperkupát is sikerült behúzniuk.

Idén jól kezdte a bajnokságot az OSK, viszont jött egy sikeres KL selejtező szereplés, ahol nagyon közel volt a csoda, a csoportkörös részvétel, de a Play-Off körben a norvég Bodo/Glimt összetörte a székely álmokat. A KL selejtezők után viszont a bajnokságban kissé beragadtak, volt egy szerencsés győzelem az Arad ellen, egy minimális vereség Craiován viszont vasárnap beleszaladtak egy csúnya pofonban hazai pályán a FCSB ellen.

Csúnya volt a hétfői mérkőzés, viszont nem játszott ennyire alárendelt szerepet a szentgyörgyi alakulat, mondhatni a FCSB még abból is gólt lőtt, amiből épp nem akart.

Két arcú csapat képét kelti a szebeni alakulat is, hiszen bravúr pontszerzésekre, viszont a nyerhető/kötelező meccseken rendszerint megbotlik.

Szentgyörgyieknek fontos a három pont, Szeben pedig még a vendégeknél is vékonyabb kerettel dolgozik s nincs tapasztalata a két frontos küzdelmek során, ami szintén a vendégek felé billentheti a mérleg nyelvét, mivel ők a KL-nek köszönhetően bár beleszagolhattak a meccs dömpingbe.

AFC Hermannstadt - ACS Sepsi OSK Sfântul Gheorghe: Döntetlen esetén a tét visszajár - Mérkőzés tipp