Az jól néz ki! Az igencsak jól néz ki! -mondtam magamban, amikor először megláttam az odds-kiosztást erre a találkozóra, ami a háromesélyt illeti. Bevallom férfiasan, manapság már nem számítok Paks-expertnek, idén szerintem több meccsüket nem láttam, mint igen. A Fradi elleni jól emlékszem, sikerült elkapni a szép overt, de az valami volt a régiből. Az idei Paks picit szolídabb, vagy talán nem is picit. Bognár mester is nyilatkozta, hogy ez a mostani keret alkalmatlan arra, hogy ezt a túllövöm az ellenfelet stílust hozza. Elmentek a gólvágók, nincs Bognár a középpályán, Sajbán a ZTE-ben, aki szintén sokat tett hozzá, sokszor csereként. A PSE elkezdett kevésbé bevállalós focit játszani, aztán nesze, ez is működik.

Négy tétmeccs óta nem kapott gólt a csapat, a Fradi elleni 2. félidőt beszámítva 9 félidő kapott gól nélkül.

Első blikkre tűnhet úgy, hogy nem feltétlenül a 'kövesd az a csapat, amely töri a szériát, de szerintem igen!

Kutya, a Mezőkövesd mestere mondta tán egy hete a nyilatkozatában (vagy lehet annak már két hete is), hogy számukra most kezdődik az idény. A Kecskemét csapatát idegenben rakták meg (0-2), de ez nem feltétlenül bravúr, a Mezőkövesd focija idegenben akár még jobban működik, mert stabil védekezésre és kontrákra épül. Drazic egyik gólja szebb volt, mint a másik. A 'kövesdnek jó emlékei lehetnek a PSE-ről, legutóbb hat gólt vágva nyert a csapat, előtte idegenben 2-0-ra.

Úgy vélem, kapott egy pozitív töltetet a mezőkövesdi társaság, és nem lennék meglepve, ha az az 5, 75-ös odds (vagy hol mennyi) zöldülne, amit a vendég sikerre fizetnek. Nálam ilyen szorzón az ikszkettő simán játszható. Szerintem a kövesdiek fegyelmezettebbek lesznek, hiába tol 3-5-2-őt Bognár is, vagy 5-védős rendszert, azért Kinyik, Szélpál, és főleg Szabó azért még hoz valamit a régiből, és feltűnik más helyeken, ahol nem kéne, aztán Drazic legutóbb hármat gurított a PSE-nek, és most is formában van.

Paksi SE - Mezőkövesd: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp