Elkezdődik a várva-várt dupla beszállós verseny, ahol egészen jó oddsot kaphatunk a skót első fordulós győzelmére.

Remekül hangolt ugyanis Gary erre a hétre, az elmúlt 3 Players Championship versenyen szépen emelte a játékát és negyeddöntő, elődöntő, győzelem volt a teljesítménye ebben a növekvő sorrendben. Két veresége Smith és Humphries ellenében volt, akiktől azért ki lehet kapni és bőven komolyabb játékot képviselnek jelenlegi ellenfelénél. Úgy néz ki, kezd újra rendben lenni Gary, a duplák egész héten remekül jöttek neki, ami a beszállónál is nagyon fontos lesz majd és sokszor helyben hagyhatja portugál ellenfelét a kezdésnél.

De Sousa ugyanis régóta leszálló pályán van, ugyan a top 20-ban benne van még, de közel sem tekinthető már esélyesként egyik tornán sem és jó, ha 1-2 győzelmet lehoz a nagyobb versenyeken. Főleg a duplái tudnak nagyon beakadni, ami a kezdésnél sem fognak majd feltétlen segíteni. Egy-két győzelme neki is volt a PC versenyeken, de egyik nap sem jutott három győzelemnél tovább, a pénteki napon pedig meccset sem nyert.

Nem találkoztak még szettekre menő lebonyolítás keretein belül, így a Grand Prix-n sem korábban. Az elmúlt versenyeken mutatott forma és a jelenlegi játék alapján nálam nem kérdés, hogy Garynek bemelegítő mérkőzés lehet ebből és akár a szett hendis győzelmét is simán el tudom képzelni. A sima győzelme viszont elég biztonsági tipp, nyilván lehetnek jó pillanatai a portugálnak, de nem ez jellemző rá mostanában. Sima Gary győzelmet várok viszonylag jó játékkal.

De Sousa, Jose - Anderson, Gary: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp