Előre szólok, nem leszek pozitív. Ez nem dicshimnusz lesz. Nem is lehet az. Hétfőn (10.02.) valami hang azt súgta, nézzem a Las Palmas - Celta helyett a Fulham és a Chelsea meccsét. Megtettem, pedig LaLiga-fan vagyok, de most elkalandoztam.

Nem kellett volna!!!

Amit láttam, rosszabb volt, mint a *u*ip**nó. Fizikai fájdalmat éreztem a mellkasomban, és csak azért nem kapcsoltam el, mert férfinak tartom magam, mazoista hajlammal. Gondoltam magamban, ha már ezt választottam, nézzem végig. Köszönet nem volt benne. A tény, hogy nyert a Chelsea 2-0-ra. Gondolhatja, aki nem látta, hogy igen, papírforma. Viszont A Fulham 2 rossz percet leszámítva nem volt gyengébb, mint a Kékek.

Ugye e meccs kapcsán a Chelsea játéka érdekes, amely bűnrossz volt. Tudom, értem, láttam, sok a sérült. Broját is le kellett hozni, pedig a tippem szempontjából jó lenne, ha játszana, mert egy óriási tuskó a srác. NBI-ben sem feltétlenül lenne jó. Ziccereket fölélő, a gólja is úgy született, hogy a védő rárúgta a labdát, kvázi bepattant róla.

A Chelsea totál inaktív volt, a 0-2 után után többet játszott hátra, mint előre. Teljesen érthetetlen volt, ahogy a Fulham lyukas védelmét nem támadták kontrával. Labdaszerzés után megvárták, amíg a Fulham visszaáll, de ez a labdatartás szerintem edzői utasításra történt. Ez baj.

Ebben az összeállításban a Chelsea nem csapat. Vagy az, de nem PL szint. Ok, bemákolták a 2 gólt, kapni nem kaptak, mákos meccs volt, reálisan nézve ikszes találkozó. Azért gáz, mert a Fulham is pocsék volt, szerintem életem egyik legrosszabb PL-meccs volt, pedig biztos több száz van mögöttem.

A Burnley nálam a tipikus lúzer skatulyában van. Most sem jók, nyílván a bennmaradás a cél, más nem lehet. A csapat sorsolása kemény volt, csupa-csupa olyan együttes ellen küzdöttek, akik ott lesznek a BL-ért, EL-ért folytatott küzdelemben. Amikor nem (NF), akkor egy döntetlent összehoztak.

A Burnley 6 meccsen lőtt 4 gólt, az jelzi, hogy nem ez a csapat erénye. Jobb együttesek azért rúgtak ellen, pl. a Spurs 5-öt is, de ez a Chelsea nem tartozik most a jó csapatok közé. Egy Sterling már csak cserebogár, miközben sérült az összes kreálni képes játékos...

El nem tudom képzelni, mit kezd majd ez a Chelsea a saját kapuja előtti területet megszálló Burnley ellen. A Kékeknél Mudryk szintén megsérült, szóval irigyelni nem lehet a Chelsea mesterét, mert lassan tényleg elfogynak létszámra is. Minőségre meg eddig sem voltak meg.

Nem mondom, hogy tuti tipp, de hogy very big value, azt igen. A Burnleynek lesz hétközi meccse kedden a Luton ellen, ott is fárad, szerintem hétvégén hiába játszik otthon, egy célja lesz: pontot szerezni.

A Chelsea meg a Fulham ellen sem játszott gólra a vezetése után, nem gondolnám, hogy most másként lenne. Nem látok ebben a meccsben 3-4 gólt, 1-2 azért összejöhet, de ez nekem belefér bőven.

Burnley - Chelsea: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp