90 + 7-8 perc biztos lesz, hogy mindkét csapat gurítson egyet, és akkor el is arultam, mi a tippem erre a találkozóra.

Aki ismer tudja, hogy a Milan nem feltétlenül a kedvenc csapatom. Nem utálom, vagy ilyesmi, erről szó nincs, csak olyan sokszor szivatott már meg a múltban, hogy arról jobb hallgatni. Viszont legutóbb a Newcastle elleni meccsüket végignéztem, és bár egy vaskos 0-0 lett a vége, ott a Rossinerinek 2-3 góllal meg kellett volna nyerni a meccset. 2,05 volt a Milan xG-je, 0,2 alatt maradt a Szarkák csapata. Ott 25 lövése volt a Milan csapatának, 8 talált kaput. Ez önmagában meglepő, de közben megfojtotta a Newcastle-t, amely azért a PL-ben bizonyít hétről-hétre.

Bevallom, szurkoltam a Milan csapatának, hisz megérdemelte volna a sikert, ám maradt a 0-0. Viszont a hozzáállás dicséretes volt, és ez nekem elég. A Milanban van kraft elöl.

Amennyire tetszett a Milan, olyan pocsék volt a BVB. Nem is tudom, láttam e már ennyire töketlen, akaratgyenge BVB-t, mint a PSG ellen. Konkréten mint egy amatőr csapat, fogalma sem volt a BVB-nek, mihez kezdjen a labdával. Erőtlen volt, talán a meccs utolsó momentumaiban volt egy kaput eltaláló lövése, a többi ökörhugyozás.

Amellett viszont nem megyek el, hogy a BVB most otthon játszik, és otthon azért ennyire rossz felfogásban nem fog játszani. Vannak ott elöl jó képességű srácok, és a Milan két belső védője, ez a Kjaer-Tomori páros azért a földön kreatív ördögfiókák által zavara hozható.

Ugyanakkor az AC Milan is minden idei tétmeccsén betalált legalább egyszer, kivétel az a Newcastle elleni 0-0. Viszont aki látta, az tudja, hogy a 0-0 ellenére talán a Milan legjobb meccse volt a szezonban, amit mondok úgy, hogy azt az egyet láttam végig.

Ráadásul ez tipikusan az a csoport, ahol tényleg nem éri meg remire játszani. Itt bármelyik meccsen bárki bárkit verhet. Mivel az első körben egyik csapat sem nyert, így biztosan a 3 pont a cél. Ahhoz meg kockáztatni kell. SZerintem a BVB otthon sokkal bátrabb lesz, mint volt a PSG ellen, a Milan pedig ha fele annyi minőségi helyzetet dolgoz ki magának, mint a Szarkák ellen, már jönnie kell a gólnak.

Borussia Dortmund - AC Milan: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp