Érdekes, hogy a bukmékerek kb. 50-50% esélyt látnak az overre, illetve az underre. Kb 1.60-at reméltem a 2.5 fölére, de ha már így alakult vizsgáljuk meg miért jó nekünk ez az odds.

Talán a bukik arra apellálnak, hogy a két csapat kioltja magát, ezért nem lesz sok találat. Mindenesetre a Maccabi Haifa Izraelben simán lehozza a 3-as gólátlagot, igaz még csak 4 találkozójuk ment le, de ezeken 15 gól esett. Igazán kiemelkedő játékos nincs a csapatban, de inkább a védelem brillírozik, amíg a támadók egyel többet lőnek addig nincs miért aggódniuk a hazai szurkolóknak. Érdekes, hogy legtöbbször már az első félidőben leesik 2 gól a találkozóikon, a Rennes elleni 0-3 alkalmával is sikerült elérni ezt a bravúrt, bár ott csak kapni sikerült. Elgondolkodtató egyébként a félidő 1.5 over is erre a találkozóra, de én a kellemes 2.5 overes odds miatt passzolom most azt az opciót. Ugyebár a Maccabinak a csúfos vereség miatt mennie kell előre, hazai pályán is játszhat a csapat, úgyhogy 0-0-ra biztos nem fognak játszani Davidék.

A Panathinaikosz csakugyan megbízhatóan hozza az overeket, az ő átlaguk is bőven 3 feletti (6 meccs, 21 gól). Hazai pályán meg tudták verni a Villarrealt, ami mindenképpen óriási skalpnak mondható. Talán ezen diadal miatt kapunk jó szorzót az overre, hátha beállnak védekezni a görögök. Erre nem sok esélyt mutatkozik, ugyanis mindegy ki az ellenfél, ők mindig nekimennek a másik csapatnak. Nagyon szép xG számokat is hoznak, a sárgamezes spanyoloknak konkrétan esélyük sem volt a Pana ellen. A bajnokságban pedig (ahogy arra számítani lehetett) még nagyobb a különbség az ő javukra

Két egész jó formában lévő overes csapat összeeresztéséből vélhetően gólzáporos meccs lesz, itt már az első félidőben kinyílhat a gólzsák.

Tipp: 2-2.

Maccabi Haifa - Panathinaikosz: Gólok száma - Felett/alatt tipp