Marozsán - De Minaur csörte Sanghaiból!

Marozsán Fábián ázsiója rengeteget nőtt Alcaraz legyőzésekor, ami sokszor a szorzókon is látszik... Ennek ellenére azért, mint látjuk, nem lett egy legyőzhetetlen, stabil játékos... különösen, ha kemény borításon vizsgáljuk a teljesítményét... márpedig reggel (magyar idő szerint legalábbis reggel) kemény pályán találkozik ausztrál ellenfelével... Ha megnézzük Marozsán meccseit ezen a borításon, azért eléggé elvétve találunk "back2back", vagyis egymást követő győzelmeket... ami nem véletlen...

Fábival ellentétben De Minaur meglehetősen jó mocorog mostanában a legkeményebb borításon... Utolsó 19 mérkőzéséből ezen a borításon mindössze 5-öt vesztett el (14-5-ös mutató, elég bitang... ). Ami pedig külön említésre méltó ezzel kapcsolatosan az az, hogy kiktől szenvedte el azt a kevés vereségét... Időrendben: Tsitsipas, Sinner, Monfils és Medvedev két alkalommal... azt hiszem ez még tovább emeli ennek a 14-5-ös mutatónak az értékét!

Nem is nagyon cifráznám tovább ezt a tippet... úgy gondolom, hogy ezen a szinten lényegesen több rutinja van az ausztrálnak, ráadásul a borítás is neki kedvez... Teljesen reálisnak tartom a meccs szorzóit, nagy meglepetés lenne, ha Marozsán nyerni tudna... sőt, számomra az is meglepő lenne, ha szettet tudna csenni Minaur-tól... Kicsit már beestek a szorzók, volt ez 1.60 felett is, azonban még így is abszolút reálisnak érzem ezt az 1.54-et, amit a De Minaur 2-0-ás szetteredményért kínál nekünk az Unibet! Kivételesen Minaur ellen szurkolunk ma reggel! :)

Marozsan, Fabian - De Minaur, Alex: Szett hendikeppel - Hendikep tipp