Nagyon underdognak hoztak ki a 3. kiemelt Wrightot, ami latva az idei Grand Prixn mutatott teljesitmenyeket erosen kerdeses oddskiosztas szerintem. Humphries kozel sincs azert csucsformaban, hatserulese is hatraltatja es Woodhouse ellen nagy szerencseje volt, hogy borzasztoan kezdte a legjeit Woody.

Wright egy komoly kis utkozetet tolt Searle ellen, az elso szettben kereste ugyan magat, utana viszont remekul jatszott, 161-es, 158-as, 121-es kiszallokat oldott meg par legen belul es nagyon rendben volt a jateka. Clemens ellen nem volt tul eros jatekra szuksege, de ott is nagyon jol tolta a skot.

Ha nem fog varialni a nyilaival es vegigtolja a tegnapi szettjevel a negyeddontot is, egeszen jo jatekra lehet kepes ma is, ami boven eleg lehet a jelenlegi formaban levo Humphries ellen.

Nem gyozott meg eddig Luke a Grand Prixn mutatott jatekaval, Woodhouse ellen kulonosen sok nyilat hibazott duplara, ami kihasznalatlanul maradt ugyan, de Wright ellen nem feltetlenul erre szamithat az angol. Az egymas elleni meccseken is utolso 3 alkalommal Wright nyert, iden is talalkoztak ketszer, mindket alkalommal viszonylag sima skot sikert hozott a talalkozo. Siman kijohet egy nagyon szoros, kuzdos meccs ebbol, de Wright eddig mutatott jateka alapjan nalam legalabb 50-50 lenne a meccs, igy ebben az oddsban boven lehet ertek. 3 szettet kell nyerni itt is, igy siman bele lehet ragadni a meccsbe az elejen, ez a veszely azert Wrightot is fenyegetheti, de stabilabbnak latom ot most az angolnal. Aki kicsit kevesbe bator, hendizni is lehet Wrightot, nekem boven megeri a gyozelme ezt az oddsot is.

Wright, Peter - Humphries, Luke: Mérkőzés odszok - Mérkőzés tipp