Nagyon fontos mérkőzés előtt áll a Manchester United. Tavalyi szezon volt Ten Haag "tanuló" éve, ennek ellenére rövid idő alatt egy stabil csapatot össze tudott rakni, és a kisebb bakiktól eltekintve, stabilan tudta hozni a MU célkítűzését, vagyis a TOP 4 elérését. Ennek is köszönhetően idén nyáron ismét zsebbe nyúlhatott a MU pénztárjába és tömködhette a keretben található lyukakat, viszont eddig a szezon kezdet nem úgy alakul, ahogy ők eltervezték.

Számomra a legnagyobb indok emelett a meccs mellett a hazai győzelem, mivel válogatott szünet következik, ami a megfelelő időpont adott esetben egy edző váltás lebonyolítására. Mivel a MU az idei 10 meccséből mindössze 4-et tudott megnyerni, bajnokságban mindössze 9 ponttal a 10. helyen vannak, míg a BL-ben 0 ponttal a csoport utolsó helyét foglalják el, nagyon lóg a levegőben az edzőcsere. Márpedig nem szabadna elküldeni Ten Haagot és véleményem szerint időt kell adni neki, ahogy tette az Arsenal Artetaval. Jó kerete van a MUnak, csak a szezon kezdetet beárnyékolta a sok sérülés, viszont szép lassan kezdenek visszajönni a maródi játékosok és el kell kezdjenek pontokat gyüjtögetni.

Brentford képes volt meglepetésre a Tottenham elleni nyitófordulóban, de azóta nem jönnek úgy az eredmények, ahogy tavaly hozzászokhattak a nézőik, és bár nem vallottak szégyent egyik meccsükön sem, értem ezalatt, hogy csúfos vereségbe nem szaladtak bele. ugyanis az Arsenal és a Newcastle elleni minimális 1-0-as vereség bőven vállalható kategória az ő szintjükön, de a tavalyi szezonban jóval nagyobb ellenállást tudtak mutatni az ilyen meccseken.

Ten Haag állásáért szaladnak ki a pályára a MU játékosok, és mivel rengeteg játékos úgymond "sajátja", mivel ő kérte a klubhoz igazolásukat, itt az ideje, hogy a hála jeleit mutassák az edzőjük felé. Szerintem egy nagyon feltüzelt hazai csapat fog ma kifutni a pályára és végre győzelmet ünnepelhetnek

Manchester United - Brentford: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp