Karaktert kell mutatnia Kloppnak és a csapatnak a ma rendezendő újabb rangadón. Ami múlt héten játékvezetés címén lenyomtak a mérkőzés játékvezetői az a fotbal kigúnyólása volt. Lehet mentegetőzni, hogy 1000-ből 1 esett ami történt Diaz góljánál, de azelőtt Curtis belépőjénél, mikor kihívták a játékvezetőt jó pár másodpercig azt az egy álló képet mutatják, amikor Curtis telibe trafálja az ellenfél lábát, majd Jota első sárgájánál Udogie saját lábába botlik meg és mégis Jota kap sárgát. (arról nem beszélve, hogy az első fordulókban, ha egy játékos számon kérte a bírót, hogy sárgát adjon az ellenfél játékosának ő maga is kapott egyet, ami ebben az esetben Udogie második sárgája lett volna).

Na de elég a siránkozásból lássuk a mérkőzést. Számomra tetszetős amit a Liverpool idén előad. Kupameccseken rendesen megy a rotálás, a "B" csapat tagjai is rendkivül remek és élvezetes focit képesek előadni, nincsenek túlhajszolva az alapemberek, így míg a sérülések nem jelentkeznek remekül tudja forgatni a keretet Klopp. Ma mivel Jota és Curtis is eltiltott lesz, középre van két remek opció a váltásra, egyik Endo, aki hatosként remekül tudna müködni, a másik pedig Gravenberch, aki villog az EL-ben, első meccsén remek gólpasszt jegyzett DIaznak, míg csütörtökön megszerezte első gólját a Liverpool szineiben.

Brightonnak idén voltak nagyon jó meccsei, lásd Newcastle elleni tükörsima győzelem, viszont voltak csúfos vereségei is, mint pl. West Ham elleni 0-3 és a múlt heti Aston VIlla elleni 1-6. Ráadásul idén nekik még bejön a kettős terhelés, ahol egy jóval keményebb csoportban kell helyt álljanak, mint a Liverpool. Nehezükre is megy, hiszen az európai porondon egy vereség és egy döntetlen eddig a mérlegük.

Bízok a Liverpoolban, bízok Kloppban, hogy rendet tud tenni a fejekben a múlt heti vereség után, és ahogy Guardiola fel tudja tüzelni a játékosait, mikor bíróság elé viszi a klubot az UEFA és PL, hogy ha mindenki ellenünk mi akkor is itt leszünk, ezzel a mentalitással Klopp is jó kis motivációs showt fog tudni előadni. Nem mellesleg napra pontosan ma 8 éve, hogy Kloppot kinevezték a Liverpool vezetőedzőjének, ami alatt mindent is megnyert amit lehetett, reméljük győzelemmel fogja ünnepelni az évfordulóját.

Brighton - Liverpool: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp