Sok dolog van, amit nem értek az életben, így a sportfogadásban is akadnak ilyenek. Ma már a 2. olyan szorzó (az egyik egy kosármeccs, ami nincs a gurus kínálatban), ahol olyan szorzókat adnak, mintha föl lenne cserélve az under és az over, vagy el lenne írva a line.

A Villarreal csapatából két támadó is távozott, de igazán Chukwueze az, aki nincs jelen a csapat életében, miközben hétközben csak cserebogár volt az AC Milanban... Még egy dolog, ami érthetetlen. Chukwueze az előző idényben felrobbantotta a LaLigát, élete formájában volt, a LaLiga egyik legjobb játékosa volt. A Villarreal nélküle nem ugyanaz, de Jackson is hiányzik. Moreno már nem az a Moreno, aki a sérülése előtt volt. Ill. sérülései, mert sajna vele is mindig van valami.

Tolt vad meccset a Villarreal idén a Barca ellen, de azért nem feltétlenül ez a jellemző. Játszik az EL-ben is, ami szintén kivesz, és igen, indok a korai időpont is. (Bár való igaz, ebben az idényben az ilyen 14:00-ás meccseken is kiszakadt már a gólzsák többször)

A Las Palmas egy fura focit erőltető társaság, labdát tartva próbál védekezni. Idegenben aztán iszonyat passzív, ami a lövési szándékot illeti. Gólt nem szerzett, de nem is nagyon kapott. Van három 1-0-ás pofonja, majd legutóbb a liga élcsapata, a Real Madrid ellen ellen egy 2-0-ás zakója.

A kevés gólos vereség a sajátja. Erős labdatartásban, csak a dobosok jobbak jelenleg, valami 86%-ban sikeres passzokkal operálnak,de nem feltétlenül előre játszva. Oldalra meg hátra tologatják, így jön össze a 85+ százalék.

Adott egy EL miatt fáradtabb Villarreal, 8 meccsen 10 lőtt góllal,és a LP, amelynek minden 2. meccsére jut egy gól, de idegenben még nem talált be. Ehhez képest kapunk az underre 2.00 feletti szorzót. Túl szép, hogy igaz legyen, de hogy jó és value tipp, az tény.

(Megjegyzem, amilyen formában vagyok a hétvégén, a 15.percben lesz 3-0, és lesz vagy 4 büntető a meccsen :D )

Villarreal - UD Las Palmas: Gólok száma - Felett/alatt tipp