Egy sikeres tipp erejéig jártam már ma a magyar harmadosztályban. Egy remélhetőleg sikeres tippel az első osztályt is meglátogattam. Úgy teljes a kör, ha a magyar másodosztályt sem hagyom ki és egy tipp erejéig megcélzom a Győri ETO - Budafoki MTE-Újbuda találkozót. Bevallom őszintén ha nem ilyen magas a hazai csapat duplázásának az oddsa akkor szívfájdalom nélkül elengedtem volna ezt a találkozót. De ez az 1.91-es érték több mint csábító számomra, még úgy is hogy tisztában vagyok vele, ebben az osztályban bármi megtörténhet, sőt annak az ellenkezője is.

Kicsit kiábrándító volt számomra az a hozzáállás, amit a mostani pályaválasztó a szombathelyi Haladás elleni mérkőzésen tanúsított. Egy agyonnyert mérkőzést engedtek ellenfelüknek X-re hozni úgy, hogy nagyon hamar vezetésre tettek szert és a találkozó jelentős részében emberelőnyben játszottak. Ez után a találkozó után azért gondolom volt egy kis beszélgetés az öltözőben Antonio Munoz vezetőedző és a csapat között, mely a következő fordulókban meg is látszott a győriek eredményein. Soroksáron és Siófokon is fölényes győzelmet arattak Bumbáék, melynek méltó folytatása lehet a mai találkozó. Hosszú idő után a fiatal Huszár Marcell ismét gólt szerzett, Michal Skvarka pedig mind a két említett találkozón betalált. A szlovák támadóval kapcsolatban egyébként lehet egy kis hiányérzetük a hazai szurkolóknak, hisz mind a három találatát amit eddig szerzett a bajnokságban, idegenben szerezte. Most épp itt az ideje, hogy Bumba gólpasszából hazai környezetben is megörvendeztesse az ETO szurkolóit.

Annál is inkább vállalható a hazai csapat duplázása, mert a várakozáson felüli szezonkezdet után kicsit megtorpanni látszik a Budafok. Legutóbbi öt mérkőzésükből hármat is elvesztettek Erős Gábor fiai és az is szembetűnő, hogy az utolsó két vendégfellépésük alkalmával kaptak 2-2 gólt. A jó erőkből álló Nyíregyháza ellen még összességében bele is fért a két kapott gól, de a Kispest ellen már kevésbé. Ezek után érkeznek ahhoz az ETO-hoz, akik kimondva, kimondatlanul az egyenesági feljutásért küzdenek. Pénteken már Fótyik Dominik és Kovács Dávid is együtt gyakorolhatott a társaival, ami összességében akár pozitívan is elsülhet vendégoldalról, de az ETO várható góljait az Ő jelenlétük nem befolyásolja.

Az biztos, hogy a fő riválisaik, a Nyíregyháza és a Vasas eredményének az ismeretében lép pályára a Győr. De az is biztos, hogy ezt teljesen figyelmen kívül hagyva, csak a saját feladatukra koncentrálva kell focizniuk. Ha így lesz akkor simán leesik számunkra a hazai dupla.

Győri ETO - Budafoki MTE-Újbuda: Győri ETO által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp