A Barcelona csapata a Granada vendége lesz vasárnap este. Uzuniék az utolsó előtti pozícióban a tabellán, és ez a Barcelona elleni találkozó is lehetetlen küldetésnek tűnik számukra.

A Barcelona jól játszik, a Bajnokok Ligájában és a bajnokságban is jól szerepel a katalán együttes. Xavinak egyedül az okozhat fejtörést, hogy Lewandowskit erre a találkozóra elveszítette, a helyén Ferran Torres játszhat. A Barcelona követői sok rövidebb-hosszabb videót láthattak a napokban, amelynek Torres volt a központi alakja, nagyon jókedvű, motiváltnak tűnik. Lamine Yamal és Joao Felix segítheti őt, egy trió játszhat elöl, mely mozgékony, és Ferran valamint Felix akár a posztot is tudja váltogatni. Mögöttük egy Gavi, Romeu Gündogan középpálya, mivel Pedri, de Jong és Raphinha is sérült-listán. A katalánok hátul lesznek a legerősebbek, a Cancelo, Koundé, Araujo, Baldé négyes talán a legerősebb jelenleg. Koundé szeret belül játszani, Cancelo pedig támadásban sokkal hasznosabb játékos.

A Granada az előző hétvégén andalúz derbit játszott. Az első félidőt 3-0 arányban elveszítette, pedig a félidőben irányított. Az első bekapott gól úgy megzavarta őket, hogy gyorsan kaptak még kettőt. Sokat elárul róluk, hogy így sem adták fel, és a 2. félidőben 3 gólt rúgva döntetlenre mentették a találkozót.

A Granada-Girona meccs lehet érdekes, mert a Girona is katalán csapat, és hasonlóan játszik, mint a Barcelona. Az összehasonlítás ebben a szezonban helytálló, mert Blindék is eredményesek, akár a Barcelona. A Girona pedig ugyan úgy idegenben tudott nyerni a Granada ellen, a félidőben már 3-0-ra vezetett.

A Granada felállása nem a 4-4-2-es rendszer lesz, megerősített védelem várja a Barcelonát. De Neváék így is szenvedni fognak, mert Baldé és Cancelo nagyon erős előre játékban. Így nem lesz hazai oldalon létszámfölény. A Barcelona védekezésének pedig csak arra kell figyelni, hogy Zaragozát ne hagyja futni. Az Almeria ellen nagyon jól játszott, de Koundé és Cancelo gyorsabb, mint az Almeria védői voltak, és lehetősége sem annyira sok, Gaviék az elveszített labdát gyorsan vissza fogják szerezni.

Granada - FC Barcelona: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp