Kemény mérkőzés várható Szerbia és Montenegró között. Nem csak a két csapat történelme miatt, hanem ez a meccs dönthet akár az EB részvételről is kis túlzással.

Szerbiának 10 pontja van amivel jelenleg második helyen állnak a Magyar válogatott mögött. Igen ám, de egy mérkőzéssel többet játszottak mint mai ellenfelük akik ha a nyolc egységük mellé még hármat begyűjtenek ma akkor saját kezükbe vehetik az irányítást. Ettől viszont szerintem nem kell félni, legalábbis a szerbek szombati meccs után gondolom ezt. A magyar csapat megköszönheti Fortunának a győzelmet. Jól játszottunk és gyönyörű gólokat lőttünk, de a szerb csapatnak bizony nagy balszerencséje volt, kezdve Sallai világraszóló és kissé szerencsés góljánál, a meg nem adott góljaiknál vagy Pavlovicék kapufájánál amik párosával érkeztek. Mitrovicék egy pontot érdemeltek volna minimum, persze mi magyarok örülünk hogy ez nem úgy alakult. Szurkolok a szerbeknek, ezzel a játékkal ott kell lenniük az EB-n velünk egyetemben. Montenegró a sereghajtó bolgárok elleni dupla sikerrel áll ilyen előkelő pozícióban. Szerintem a csapatuk sokkal gyengébb mint a szerb válogatott és miután hazai pályán is kikaptak aktuális ellenfelüktől Vlahovic duplájával, így Belgrádban is jó eséllyel otthon tartják majd a számukra oly fontos három pontot. Montenegró egy barátságos mérkőzéssel hangolt erre a meccsre a nem túl acélos Libanon ellen akiket éppen hogy 3:2-re győztek le.

A két csapat eddig összesen három alkalommal találkozott és mindig Szerbia nyert. Ma is ezt várom, ráadásul úgy, hogy már félidőben náluk lesz a vezetés.

Tipp: 3-1

Szerbia - Montenegró: Félidő/Teljes játékidő - HT/FT tipp